Το Αστικο ΚΤΕΛ Κομοτηνης «συνοδοιπορος» του ΔΑΔΑΑ

Παρέδωσε εξοπλισμό για το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης του Συλλόγου παραμονή της πρωτοχρονιάς

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε το 2018 για τον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων, Παιδιών και Ενηλίκων με Διάχυτη Αναπτυξιακή Διαταραχή, Αυτισμό & Asperger–ΔΑΔΑΑ καθώς την προτελευταία ημέρα του χρόνου έγιναν αποδέκτες χορηγίας υποστήριξης και δημιουργίας από το Αστικό ΚΤΕΛ Κομοτηνής.
 
Συγκεκριμένα με πρωτοβουλία του Προέδρου κ. Νίκου Λυκούδη στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, το Αστικό ΚΤΕΛ Κομοτηνής προχώρησε σε χορηγία υποστήριξης και δημιουργίας της δομής του Κέντρου Δημιουργική Απασχόλησης, παραδίδοντας εξοπλισμό για τα γραφεία και την γενικότερη δομή.
 
Το Αστικό ΚΤΕΛ Κομοτηνής ΑΕ για ακόμη μια φορά στήριξε το έργο κοινωνικών δομών και συλλόγων της πόλης, που άλλωστε διέπει τις αρχές της εταιρείας. Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, όπως δήλωσε ο πρόεδρος των Αστικών «αφορά στον τρόπο με τον οποίο επιτυγχάνουμε τους στόχους μας και αξιοποιούμε τα επιχειρηματικά μας κίνητρα, λειτουργώντας με τρόπο που αντανακλά τις αξίες της εταιρείας σε σημαντικούς τομείς, όπως την τοπική οικονομία και κοινωνία, το περιβάλλον, τους πολίτες και τους εργαζομένους μας».
 
Βασικοί άξονες της εταιρικής ευθύνης της εταιρείας είναι η  κάλυψη όλων των καταγεγραμμένων αναγκών της τοπικής μας κοινωνίας και συμπεριλαμβάνει ενέργειες και πρωτοβουλίες που μας διαφοροποιούν. Περιλαμβάνει πρωτοβουλίες που στηρίζουν τις τοπικές κοινότητες, τους φορείς και τους ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη και φυσικά, όπως εξήγησε ο ίδιος, είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τη δυνατότητα συμμετοχής των εργαζομένων σε ενέργειες και δραστηριότητες.
 
«Από σήμερα τα Αστικά ΚΤΕΛ Κομοτηνής αποτελούν συνοδοιπόρο μιας μεγάλης προσπάθειας που καταβάλουν τα μέλη, οι γονείς και οι φίλοι του συλλόγου» κατέληξε ο κ. Λυκούδης.   

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.