Το αντιο του Παραρτηματος Ροδοπης της Ελληνικης Αντικαρκινικης Εταιρειας στην γιατρο Σοφια Παπαναστασιου

«Υποσχόμαστε να συνεχίσουμε το έργο που αυτή άρχισε»

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα για την απώλεια της ιατρού Σοφίας Παπαναστασίου εξέδωσε το Παράρτημα Ροδόπης της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας. Η εκλιπούσα άλλωστε αποτελούσε μέλος της Εταιρίας και εργάστηκε για τους σκοπούς της. Γράφει λοιπόν το Παράρτημα Ροδόπης της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας για την απώλεια της Σοφίας Παπαναστασίου:

«Στη μονάκριβη Σοφία…

Για τους ανθρώπους που εκπέμπουν φως, που έχουν τη χάρη και το χάρισμα να προσφέρουν στήριξη, παρηγοριά και αγάπη αρνιόμαστε συχνά να συνειδητοποιήσουμε ότι έφυγαν οριστικά από κοντά μας.

Η Σοφία είχε στο DNA της αυτά ακριβώς τα χαρακτηριστικά, που μαζί με την επιστημονική της γνώση και την ασίγαστη διάθεση προσφοράς προς τον συνάνθρωπο την καθιστούσαν μονάκριβη.

Στη μονάκριβη Σοφία υποσχόμαστε να συνεχίσουμε το έργο που αυτή άρχισε στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία – Παράρτημα Ροδόπης.

Στους οικείους της, στους φίλους της, στους ασθενείς της, στο Ιατρικό και Νοσηλευτικό δυναμικό του τόπου μας και σε όσους την ζούσαν από κοντά, την αγαπούσαν και τη θαύμαζαν στέλνουμε τη συμπαράστασή μας αλλά και την ελπίδα μας ότι το παράδειγμά της θα μείνει ζωντανό και φωτοβόλο σαν την προσωπικότητά της».

Ευχαριστίες προς τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής

Δοθείσης ευκαιρίας να σημειωθεί ότι το ΔΣ της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Παραρτήματος Ροδόπης ευχαριστεί θερμά τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής, «που έκαναν πράξη τη βασική πεποίθηση της Γιατρού Σοφίας Παπαναστασίου, την προσφορά προς τον συνάνθρωπο, δωρίζοντας στον Σύλλογό μας, αντί στεφάνου, το ποσό των 50 ευρώ. Είθε να βρουν μιμητές!».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.