Το 5ο Δεκαλεπτο της αναμετρησης του ΓΑΣ Κομοτηνη με τον Εσπερο Λαμιας

Οι δηλώσεις του Κίμωνα Λεχούδη και του Γιάννη Σοφογιάννη

Με το πέρας της αναμέτρησης μίλησαν για τα στοιχεία που έκριναν την αναμέτρηση ο Κίμωνας Λεχούδης και ο Γιάννης Σοφογιάννης, κάνοντας και οι δύο αναφορά στον κόσμο που γέμισε το κλειστό γυμναστήριο Κομοτηνής.

Κίμων Λεχούδης
«Βελτιώσαμε τη συνοχή στην άμυνα και είχαμε υπομονή στην επίθεση»

Ο Κίμων Λεχούδης αποτελεί μία εμβληματική φυσιογνωμία για το μπάσκετ της Κομοτηνής και πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην επίτευξη της νίκης της ομάδας του επί του Έσπερου Λαμίας. «Είχαμε καλή συνοχή στην άμυνα με αλληλοκαλύψεις ενώ στην επίθεση κυκλοφορήσαμε την μπάλα καλύτερα και την περάσαμε στο καλάθι με καλό αποτέλεσμα στο τέλος» ήταν τα λόγια του έμπειρου Forward του ΓΑΣ κάνοντας την ανάλυση της νίκης της ομάδας του ενώ στη συνέχεια επισήμανε πως το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής είναι δυνατό και απαιτεί συγκέντρωση και στα 40΄. «Επιβάλλαμε τον ρυθμό μας απέναντι σε ένα πολύ καλά δουλεμένο σύνολο και κοιτάμε την επόμενη ημέρα». Τέλος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο για  την παρουσία του στο γήπεδο. «Είναι σημαντικό να βρίσκεται ο κόσμος στο πλευρό και μας δίνει ώθηση στο παρκέ ώστε  να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Γιάννης Σοφογιάννης
«Ο κόσμος της Κομοτηνής να στηρίξει το μπάσκετ γιατί είναι ήρωες όσοι ασχολούνται»

Ο τεχνικός του Έσπερου Λαμίας έκρινε πως το παιχνίδι κρίθηκε στα κακά τελειώματα των αθλητών του στο πρώτο μέρος ενώ έκανε ειδική αναφορά στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ομάδες της επαρχίας.  «Το παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο. Γνωρίζαμε από την αρχή της σεζόν πως η επιλογή μας για να χρησιμοποιούμε νεότερα παιδιά σε ηλικία απαιτεί χρόνο και υπομονή» ήταν το εισαγωγικό σχόλιο του τεχνικού του Έσπερου Λαμίας, τονίζοντας πως στο πρώτο μέρος οι αθλητές είχαν άσχημα τελειώματα παρότι είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας. «Σε τέτοια παιχνίδια θέλει διαχείριση και λεπτομέρειες» επισήμανε ο τεχνικός των φιλοξενούμενων τονίζοντας πως παρά το δύσκολο πρόγραμμα έχει πίστη πως η ομάδα του θα ανακάμψει.  

Ο κ. Σοφογιάννης έκανε ειδική αναφορά στον κόσμο της Κομοτηνής που γέμισε το κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας λέγοντας χαρακτηριστικά πως «μπράβο αξίζουν στον κόσμο της Κομοτηνής που βρίσκεται στο πλευρό του ΓΑΣ, τους καλώ να συνεχίσουν αν στηρίξουν την ομάδα τους καθώς το μπάσκετ χρειάζεται τις επαρχιακές ομάδες γιατί με βάση τα οικονομικά δεδομένα σε λίγα χρόνια ίσως να μην υπάρχει αθλητισμός σε τέτοιο επίπεδο. Καλούμαστε να ξεπεράσουμε εμπόδια που δεν έχουνε οι ομάδες του κέντρου. Όσοι ασχολούνται με το επαρχιακό μπάσκετ είναι ήρωες».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.