Το 1ο ΚΑΠΗ Κομοτηνης καλωσορισε τα Χριστουγεννα

Τα μέλη του 1ου ΚΑΠΗ Κομοτηνής υποδέχτηκαν τα Χριστούγεννα και φέτος με την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη γιορτή του που πραγματοποίησε χθες το πρωί σε κλίμα αγάπης και αλληλεγγύης. Η γιορτή- θεσμός πλέον πλαισιώθηκε για ακόμη μια χρονιά από τις μελωδίες της χορωδίας Εύμολπος, ενώ παράλληλα παρουσιάστηκαν και οι δημιουργίες του τμήματος εικαστικών του ΚΑΠΗ. 

Γιάννης Γκαράνης, πρόεδρος ΚΕΜΕΑ Κομοτηνής «Μέσα από αυτές τις εκδηλώσεις προβάλλεται κοινωνικό πρόσωπο που πρέπει να δείχνει ο δήμος στα μέλη του ΚΑΠΗ αλλά και γενικότερα στην κοινωνία»


Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε ο πρόεδρος του ΚΕΜΕΑ του δήμου Κομοτηνής κ. Γιάννης Γκαράνης, ο οποίος περιέγραψε τη διττή σημασία αυτών των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων λέγοντας ότι «αφενός προβάλλεται κοινωνικό πρόσωπο που πρέπει να δείχνει ο δήμος στα μέλη του ΚΑΠΗ αλλά και γενικότερα στην κοινωνία. Αφετέρου αποδεικνύεται ότι οφείλουμε να βοηθούμε, να δίνουμε μια στάλα χαράς και αλληλεγγύης και περισσότερο στους μοναχικούς ανθρώπους της τρίτης ηλικίας και ανθρώπους με προσωπικά και οικογενειακά προβλήματα». 

Κλεοπάτρα Στογιαννίδου, αντιπρόεδρος ΚΕΜΕΑ «Τα άτομα τρίτης ηλικίας στηρίζουν συνεχώς τα μέλη της οικογένειάς τους και νομίζω ότι οι μέρες αυτές είναι κατάλληλες για να ανταποδώσουμε»

Η αντιπρόεδρος του ΚΕΜΕΑ κ. Κλεοπάτρα Στογιαννίδου ευχόμενη χρόνια πολλά σε όλους επεσήμανε ότι την εκδήλωση αυτή περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία αυτή τη γιορτή καθώς είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να βρεθούν όλα τα μέλη μαζί και να γιορτάσουν.

«Νομίζω ότι αυτές τις μέρες πρέπει όλοι να είμαστε αλληλέγγυοι, κοντά στα άτομα της τρίτης ηλικίας είτε ανήκουν στο οικογενειακό μας περιβάλλον είτε στον ευρύτερο περίγυρό μας και να τα στηρίζουμε. Μέσα από αυτή την εκδήλωση δίνεται το μήνυμα των Χριστουγέννων, ότι πρέπει δηλαδή να έχουμε τα άτομα της τρίτης ηλικίας κοντά μας, να τους δίνουμε αγάπη όπως αυτά μας δίνουν αγάπη καθ’ όλη τη διάρκεια του βίου τους, στηρίζοντας συνεχώς τα μέλη της οικογένειάς τους. Νομίζω ότι οι μέρες αυτές είναι κατάλληλες για να ανταποδώσουμε».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.