Τηρησε την “sold out” παραδοση της η Φωτεινη Βελεσιωτου

Κατάμεστη η Λέσχη Κομοτηναίων το βράδυ του Σαββάτου

Πιστή στην «παράδοση» των sold out συναυλιών της έμεινε και αυτή τη φορά η αγαπημένη ερμηνεύτρια Φωτεινή Βελεσιώτου, η οποία το βράδυ του Σαββάτου, 3 Μαρτίου επέστρεψε στην Κομοτηνή και συγκεκριμένα στην Λέσχη Κομοτηναίων, με ανανεωμένο πρόγραμμα και μουσικές αναζητήσεις, στο σύνολό τους όμως πιστές στο καλό ελληνικό τραγούδι, τόσο από την προσωπική της δισκογραφία όσο και από μεγάλους λαϊκούς συνθέτες.
 

Παρέα με τους σταθερούς συνταξιδιώτες της, από την παρουσίαση των οποίων ξεκίνησε και τη βραδιά, ήτοι τον ταλαντούχο Σωτήρη Μπαλλά, που «σήκωσε» μεγάλο μέρος του προγράμματος, καθώς και τους μουσικούς Νίκο Παπαναστασίου στην ενορχήστρωση, το πιάνο και το ακορντεόν, Γιώργο Καραμφίλλη στο μπουζούκι, τον τζουρά και τον μπαγλαμά, Διονύση Μακρή στο κοντραμπάσο και Θωμά Κωστούλα στα τύμπανα.

Σε μία κατάμεστη αίθουσα της Λέσχης Κομοτηναίων, από κόσμο, όλων των ηλικιών που ήρθε για να ακούσει αγαπημένα της προσωπικής δισκογραφίας της Φωτεινής, όπως τα «Μέλισσες», «Διόδια», «Στάχτη», «Τι ξέρεις για τα όνειρα» αλλά και καινούργια ακυκλοφόρητα τραγούδια, αλλά και «κλασικά» αγαπημένα των Άκη Πάνου, Γιώργου Ζαμπέτα, Απόστολου Καλδάρα και πολλών άλλων.
 

Κόσμος που ήρθε για να ακούσει, να σιγοτραγουδήσει μαζί με την Φωτεινή και τον Σωτήρη, να χορέψει, να αναπολήσει, να συγκινηθεί. Συναισθήματα που μας προσφέρει απλόχερα η Φωτεινή σε κάθε εμφάνισή της.
 
Και μιας και η Θράκη έχει αναδειχτεί τόπος της αγαπημένος, εμείς την αποχαιρετούμε, με μία και μοναδική ευχή… εις το επανιδείν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.