Την Τριτη συνεδριαζει το Δημοτικο Συμβουλιο Μαρωνειας

Την Τρίτη, 16.10.2001 και ώρα 19.00 μ.μ. θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μαρώνειας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα ακόλουθα θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.Ε΄ Τροποποίηση προϋπολογισμού, οικ. έτους 2001 – ψήφιση πιστώσεων.

2.Έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού πίνακα του έργου: «Ασφαλτοστρώσεις δρόμων Ξυλαγανής – Προσκύνητων».

3.Έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού πίνακα του έργου: «Τσιμεντοστρώσεις – Ασφαλτοστρώσεις Δ.Δ. Αμαράντων»

4.Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα του έργου: «Ασφαλτοστρώσεις Δ.Δ. Ξυλαγανής»

5.Γνωμοδότηση επί της αποφάσεως του Δ.Σ. του Ν.Π. «Παιδικός Σταθμός Ξυλαγανής, Δήμου Μαρώνειας», σχετικά με την τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας αυτού.

6.Γνωμοδότηση επί της αποφάσεως του Δ.Σ. του Ν.Π. «Παιδικός Σταθμός Ξυλαγανής, Δήμου Μαρώνειας» σχετικά με την Γ΄ τροποποίηση του προϋπολογισμού αυτού, έτους 2001.

7.Έγκριση ή μη χορήγησης άδειας διενέργειας ψυχαγωγικών τεχνικών παιγνίων για κατάστημα «Καφετέρια» στην Ξυλαγανή.

8.Έγκριση της εκτός έδρας μετακίνησης του Δημάρχου και ενός Δημοτικού Συμβούλου για εκτέλεση υπηρεσίας και καταβολής σε αυτούς των εξόδων μετακίνησης και ημερήσιας αποζημίωσης.

9.Έγκριση σύστασης ιδίου Νομικού Προσώπου με την επωνυμία «Κέντρο Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑ.ΠΗ) Δήμου Μαρώνειας.

10.Έγκριση του Επιχειρησιακού Σχεδίου του Δήμου Μαρώνειας και υποβολή των έργων για χρηματοδότηση από το ΠΕΠ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

11.Συναίνεση ή μη για το σχεδιασμό και την κατασκευή Αιολικού Πάρκου από την εταιρεία του Ομίλου UMWELTKONTOR σε δημόσια έκταση 150 στρεμμάτων στην περιοχή «Μαύρος Λόφος» Ξυλαγανής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.