Την Τριτη η δικη των 30 συλληφθεντων για συμμετοχη σε εγκληματικη οργανωση

Για την Τρίτη 12 Νοεμβρίου αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης των 30 συλληφθέντων που κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που ευθύνεται για πέντε ένοπλες ληστείες σε τράπεζες της Καβάλας, των Σερρών, της Κομοτηνής και της Θεσσαλονίκης, το Απρίλιο του 2011, από το Τριμελές πλημμελειοδικείο Ροδόπης.
Σύμφωνα με την δικογραφία η συμμορία είχε διαπράξει δέκα διαρρήξεις ΑΤΜ στις περιοχές της Καβάλας, της Κομοτηνής, της Ξάνθης, της Δράμας, της Σίνδου και του Έβρου, από τις οποίες οι εννέα έγιναν με χρήση εκρηκτικών υλών, ενώ οι συλληφθέντες κατηγορούνται για επιθέσεις κατά αστυνομικών, διακίνηση όπλων, εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών και εκβιάσεις.

Η πλειοψηφία των συλληφθέντων είναι κάτοικοι του ν.Καβάλας ενώ ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι Έλληνες, ομογενείς από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και ένας Σέρβος.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.