Την Τριτη 23 Ιουνιου η δημοπρασια για τα μπαρακια σε Αρωγη και Μεση

Με στόχο να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους το ταχύτερο δυνατόν

Την Τρίτη 23 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η δημοπρασία για την εκμίσθωση θέσεων για μπαράκια αλλά και θαλάσσια μέσα στις παραλίες Αρωγής και Μέσης του Δήμου Κομοτηνής, με τις διαδικασίες να τρέχουν για να ολοκληρωθεί το ταχύτερο δυνατόν.

Η απόφαση για τη δημοπράτηση είχε ληφθεί από το αρμόδιο όργανο, την Οικονομική Επιτροπή, στις αρχές του Ιουνίου, καθυστέρησε όμως σε αναμονή νομοθετικών αλλαγών, που έγιναν τελικά την Πέμπτη.

Όπως είναι γνωστό, ο Δήμος δημοπρατεί επτά τμήματα αιγιαλού στην παραλία Αρωγής και ένα τμήμα αιγιαλού στην παραλία Μέσης για τοποθέτηση σετ αντηλιακών ομπρελών με ξαπλώστρες, και αντίστοιχα επτά κοινόχρηστα τμήματα αιγιαλού στην παραλία Αρωγής καθώς και ένα τμήμα αιγιαλού στην παραλία Μέσης για λειτουργία τροχήλατου – αυτοκινούμενου ή μη – αναψυκτηρίου.

Τα τμήματα για τις ομπρέλες θα είναι εμβαδού 500 τ.μ., και για τις καντίνες 15 τ.μ.

Επίσης θα δημοπρατηθεί ένα τμήμα αιγιαλού στην παραλία Αρωγής και ένα τμήμα αιγιαλού στην παραλία Μέσης 100 τ.μ. το καθένα για θαλάσσια μέσα αναψυχής και ειδικότερα μόνο κανό και θαλάσσια ποδήλατα.

Η δημοπρασία θα διενεργηθεί στο Δημαρχιακό κατάστημα (αίθουσα συνεδριάσεων Οικονομικής Επιτροπής) στις 23 Ιουνίου 2020, ημέρα Τρίτη και είναι φανερή, προφορική και πλειοδοτική.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.