Την παραιτηση του υπεβαλλε στον Σ. Ξυνιδη ο Π.Δαμιανιδης

Κατά την προχθεσινή συνεδρίαση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ροδόπης, ο Γραμματέας της Ν.Ε. Παύλος Δαμιανίδης, έκανε την εξής δήλωση:
«Κλείνοντας σε λίγες ημέρες 5 χρόνια από την πρώτη εκλογή μου ως Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ, αισθάνομαι πως έχω ουσιαστικά ολοκληρώσει το μεγαλύτερο μέρος της πορείας μου στη θέση αυτή και πως θα ήταν πλέον χρήσιμο για την Νομαρχιακή μας Οργάνωση να ανανεωθούν πρόσωπα, στόχοι και ιδέες.

 

Στο πλαίσιο αυτό, ζήτησα από τον Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου σ. Σωκράτη Ξυνίδη να αποδεχθεί την παραίτησή μου από τη θέση του Γραμματέα της Ν.Ε. Ροδόπης, υπογραμμίζοντας παράλληλα με έμφαση, την αυτονόητη συμμετοχή και προσήλωσή μου, στην προσπάθεια εκπλήρωσης των στόχων του Κινήματος μας και της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.

 

Με την ευκαιρία της αποχώρησής μου από τη συγκεκριμένη θέση, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, όλους τους συνεργάτες μου στη Νομαρχιακή Επιτροπή, καθώς και τους συντρόφους μας και τα στελέχη μας, που όλα αυτά τα χρόνια στάθηκαν δίπλα μας και διανύσαμε μαζί αυτή τη δύσκολη, αλλά συναρπαστική και κυρίως νικηφόρα πορεία.

 

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα και όλους τους συντρόφους μου, που με τη ψήφο τους, μου εμπιστεύθηκαν δύο φορές αυτή την πολύ σημαντική και εξαιρετικά τιμητική θέση.
Θα είμαι πάντα δίπλα στο νέο Γραμματέα, τη Ν.Ε. και τις Οργανώσεις μας και κυρίως παρών όπου μου ζητηθεί, στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει ο Πρόεδρος μας και Πρωθυπουργός Γ. Α. Παπανδρέου και το Κίνημα μας, για την ανόρθωση της χώρας και την ευημερία του λαού μας.»

 

Σύμφωνα με απόφαση της Επιτροπής Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΚΑΠ), η αναπλήρωση του Γραμματέα γίνεται από τον δεύτερο κατά σειρά υποψήφιο και συνεπώς καθήκοντα νέου Γραμματέα θα αναλάβει ο σ. Γιώργος Μανανάς.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.