Την Κυριακη 2 Απριλιου, Γινε η Αλλαγη που Περιμενεις!

Οι μαθητές του Κοπτερού καθαρίζουν την πλατεία του χωριού και φυτεύουν λουλούδια - Οι Πρόσκοποι Ροδόπης καθαρίζουν το άλσος της Νυμφαίας

Με κεντρικό σύνθημα «Γίνε η Αλλαγή που Περιμένεις», εθελοντές από όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας βρίσκονται σε ρυθμούς «Let’s Do It Greece», καθώς πλησιάζει η μέρα για τη Μεγαλύτερη Ταυτόχρονη Εθελοντική Δράσης της χώρας, όπου η Ελλάδα θα γίνει ομορφότερη!

Στόχος, οι χιλιάδες πολίτες που μοιραζόμαστε το όραμα μιας καθαρής Ελλάδας, να συντονιστούμε σε ολόκληρη τη χώρα, ομορφαίνοντας και προστατεύοντας περισσότερα από 1.000 σημεία, μέσα σε 1 μέρα!
 
Η φετινή συμμετοχή έχει ξεπεράσει κάθε ρεκόρ, καθώς για την Κυριακή 2 Απριλίου, έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή και υποστήριξη περισσότεροι από 3.100 φορείς σε όλη την Ελλάδα. Επιπλέον, με την έγκριση του Υπουργείο Παιδείας, έχει ήδη ξεκινήσει η «Σχολική Εβδομάδα Εθελοντισμού Let’s Do It Greece 2017», σε περισσότερα από 1.400 σχολεία της χώρας.
 
Στη Ροδόπη οι Πρόσκοποι της Ροδόπης θα συμμετέχουν για 3η συνεχόμενη χρονιά στην εθελοντική δράση. Αυτή τη χρονιά επέλεξαν να καθαρίσουν το περιαστικό άλσος της Νυμφαίας «για να μπορούμε να χαιρόμαστε τις βόλτες μας σε ένα καθαρό περιβάλλον» όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά σε σχετικό τους σημείωμα. Οι Πρόσκοποι αλλά και όσοι επιθυμούν να «συνταχθούν» μαζί τους για τον καθαρισμό του άλσους θα αναλάβουν δράση στο σημείο στις 11.00 το πρωί, ενώ η αναχώρηση θα γίνει στις 10.30 από την Προσκοπική Εστία Κομοτηνής επί της οδού Ν. Πλαστήρα 6.
 
Παράλληλα την ίδια ημέρα από τα σχολεία της Ροδόπης, οι μαθητές του Κοπτερού θα καθαρίζουν την πλατεία και το φράγμα του χωριού και στη συνέχεια θα κατευθυνθούν στην αυλή του σχολείου όπου θα φυτεύσουν λουλούδια. Η συνάντηση θα γίνει στην αυλή του σχολείου στις 9.00 το πρωί με το νηπιαγωγείο και τους γονείς των παιδιών.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.