Την ευκαιρια να «ξεσκασουν» απο την αφορητη ζεστη της πολης βρισκουν συλλογοι της περιοχης μας

Ρίτα Ιορδανίδου, πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου περιοχής κολυμβητηρίου «Το Φανάρι, είναι αγαπημένος μας προορισμός εδώ και 5 χρόνια και νομίζω ότι θα παραμείνουμε σταθεροί σε αυτήν την επιλογή»

Την ευκαιρία να «ξεσκάσουν» από την αφόρητη ζέστη της πόλης βρίσκουν σύλλογοι της περιοχής μας, που οργανώνουν καθημερινά εξορμήσεις στις παραλίες του Δήμου Κομοτηνής για τα καλοκαιρινά μπάνια τους. Ανάμεσά τους ο πολιτιστικός σύλλογος περιοχής Κολυμβητηρίου με τα μέλη του, που έβαλαν το μαγιό τους και έσπευσαν στο Φανάρι! 

«Περιμένουμε το καλοκαίρι με πολλή λαχτάρα, είναι η ευκαιρία μας να βρισκόμαστε και να τα λέμε» 

«Ξεκινήσαμε τα λεγόμενα “μπάνια” του λαού ήδη από τις 9 Ιουλίου και θα ερχόμαστε για πέντε ακόμα εβδομάδες, μόνο τις καθημερινές», εξήγησε η πρόεδρος, κ. Ρίτα Ιορδανίδου τονίζοντας πως είναι μία υπέροχη ευκαιρία για τα μέλη να βρίσκονται όλα μαζί και να γνωρίζονται καλύτερα μεταξύ τους. Ο σύλλογος, εξάλλου, όπως είπε και η ίδια είναι μία «μεγάλη παρέα» και πάντα ανοικτός σε νέα μέλη!
 

«Περιμένουμε το καλοκαίρι με πολλή λαχτάρα, είναι η ευκαιρία μας να βρισκόμαστε και να τα λέμε», συμπλήρωσε για να μιλήσει στη συνέχεια για την φετινή τους επιλογή.
 
«Κάνουμε τα μπάνια μας στο “Sunrise” και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Πρόκειται για ένα καλαίσθητο beach bar με προσεγμένο περιβάλλον και καλό σέρβις. Όσο για το Φανάρι, είναι αγαπημένος μας προορισμός εδώ και 5 χρόνια και νομίζω ότι θα παραμείνουμε σταθεροί σε αυτήν την επιλογή».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.