Τιμησε τον Κωστα Μπανιωτη το Δημοτικο Συμβουλιο Κομοτηνης

Για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου της Γλασκώβης και τις μέχρι σήμερα διακρίσεις του

Στην απόδοση τιμής στον Κομοτηναίο αθλητή του στίβου, κ. Κωνσταντίνο Μπανιώτη για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου της Γλασκώβης και για τις μέχρι σήμερα διακρίσεις του, προχώρησε την Τετάρτη 20 Μαρτίου το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής, με τον πρόεδρο της Ολυμπιάδας, κ. Κώστα Μιχελή, να παραλαμβάνει εκ μέρους του την τιμητική πλακέτα.
 
Η απόδοση τιμής έγινε γιατί το Συμβούλιο θεωρεί πως τόσο η τελευταία επιτυχία όσο και όσες προηγήθηκαν, καθιστούν υπερήφανους όλους τους πολίτες της Κομοτηνής και τους εμποτίζουν με αισθήματα θαυμασμού και περηφάνιας για τον καταγόμενο από την πόλη μας αθλητή, ο οποίος κατάφερε να κάνει τη γενέτειρά του γνωστή στα πέρατα του κόσμου.
 
Οι επιτυχίες του Κωνσταντίνου Μπανιώτη, οι οποίες αποτελούν αποτέλεσμα πολύχρονων και επίπονων προσπαθειών σε συνδυασμό με το απαράμιλλο ήθος, που έχει επιδείξει όλα τα χρόνια ενασχόλησής του με τον αθλητισμό, τον καθιστούν  πρότυπο για τους νέους και συμβάλλουν στην προαγωγή του αθλητικού ιδεώδους και της ευγενούς άμιλλας στην περιοχή μας, σύμφωνα με την απόφαση του συμβουλίου.
 
Παραλαμβάνοντας την τιμητική πλακέτα ο κ. Κώστας Μιχελής σημείωσε πως ο Κώστας Μπανιώτης είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για την πόλη της Κομοτηνής, τιμά το σύλλογο, την πόλη του και την Ελλάδα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.