Τιμησαν τους αποστρατους του 2015 οι αστυνομικοι της Ροδοπης

Και βράβευσαν τους Δέσποινα Αλατζίδου, Ιωάννα Καλτσά, Γερακίνα Νεραντζάκη, Γεώργιο Παχούμη, Βασιλική Μελαχροινού και Θεοδώρα Νούτσου που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Τιμητική εκδήλωση για τα μέλη της που αποστρατεύθηκαν το 2015 πραγματοποίησε την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης.
 
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο «Χρήστος & Εύη» παρουσία των μελών της Ένωσης, του εκπροσώπου της Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής Αρχιμανδρίτη κ.Βαρθολομαίου Ιατρίδη, του Αστυνομικού Διευθυντή Ροδόπης κ. Μιχάλη Σεβδυνίδη, του Διοικητή του Τ.Δ.Α. Κομοτηνής και εκπροσώπου της Σχολής Αστυφυλάκων κ. Πέτρου Δεμερτζίδη, της Προέδρου της Ι.Ρ.Α. Ροδόπης κ.Ζωής Σκεύα και του Προέδρου του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας νομού Ροδόπης «Η ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ» κ. Αργύρη Κυριαζίδη.
 

Στους απόστρατους αστυνομικούς του 2015 απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα για την ενεργή συνδικαλιστική τους δράση, ενώ ακολούθησε γιορτή προς τιμήν τους.
 
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τα Διοικητικά Συμβούλια της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης και της Τοπικής Διοίκησης Ροδόπης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α ), βράβευσαν τα παιδιά των Αστυνομικών, μελών των Ενώσεων, τα οποία πέτυχαν να εισαχθούν στα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι., στις φετινές Πανελλήνιες Εξετάσεις.
 
‘Εξι συμπολίτες και συμπολίτισσές μας, και συγκεκριμένα οι κ.κ. Δέσποινα Αλατζίδου, Ιωάννα Καλτσά, Γερακίνα Νεραντζάκη, Γεώργιος Παχούμης, Βασιλική Μελαχροινού και Θεοδώρα Νούτσου, έλαβαν από έναν έπαινο αλλά και συμβολικό χρηματικό ποσό για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.