Τιμα τη μνημη του Ερδαλ Μουσταφα ο Δημος Ιασμου

Χωρίς συνδρομή και με δωρεάν αθλητικό εξοπλισμό τα παιδιά των Ακαδημιών του Αετού Μίσχου και του Κομψάτου Πολυάνθου

Ο Δήμαρχος Ιάσμου, Οντέρ Μουμίν, έκανε σημαντικές δηλώσεις για θέματα που σχετίζονται με την Ποδοσφαιρική Ακαδημία Αετός Μίσχου και την ονομασία του γηπέδου Μίσχου.

Στη συνάντηση που έγινε την 22 Σεπτεμβρίου 2020 με εκπροσώπους των ποδοσφαιρικών σωματείων  που εδρεύουν στα όρια του Δήμου Ιάσμου, ο κ. Μουμίν δεσμεύτηκε ότι ο δήμος θα καλύψει τα έξοδα συντήρησης, ψεκασμού και βαφής όλων των γηπέδων για τη νέα σεζόν, ενώ η πραγματοποίηση των ιατρικών εξετάσεων ανατέθηκε στον Καρδιολόγο Ιατρό Λεβέντ Σερήφ.

Λαμβάνοντας υπόψη τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, ο Δήμαρχος Ιάσμου διαβεβαίωσε ότι δεν θα πληρώνουν συνδρομή τα παιδιά των νεοσύστατων ποδοσφαιρικών ακαδημιών Κομψάτου Πολυάνθου και Αετού Μίσχου και ότι ο δήμος θα εξασφαλίσει τον απαραίτητο αθλητικό εξοπλισμό και τις ετήσιες αμοιβές των προπονητών.

«Βγαίνουν οι ιθύνοντες της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας Αετού Μίσχου και ζητάνε λεφτά για εξοπλισμό και συνδρομή. Και εγώ τους ρωτάω: Για όνομα του Θεού, με ποια λογική και ποιο δικαίωμα το κάνετε αυτό;», δυσανασχέτησε ο Μουμίν, υπενθυμίζοντας πως αναβλήθηκε δύο φορές η ψηφοφορία για την ονομασία του γηπέδου Μίσχου σε «Ερδάλ Μουσταφά», εις μνήμην του αείμνηστου προέδρου του Αετού Μίσχου, με αρνητικές ψήφους του Οζτζάν Μεχμέτ και όλου του συνδυασμού «Δημοκρατική Συνεργασία», που ακολούθησαν τον Κυριάκο Αμούτζα, και έτσι χρειάστηκε και τρίτη ψηφοφορία για να «περάσει» κι αυτό έγινε χάρη στην πλειοψηφία της παράταξης «ΕΜΠΡΟΣ».

Ο Δήμαρχος Ιάσμου εξέφρασε την αποφασιστικότητά τους για τη μη πληρωμή συνδρομή και την παροχή δωρεάν αθλητικού εξοπλισμού στα παιδιά των εν λόγω ποδοσφαιρικών ακαδημιών και τόνισε ότι θα τιμήσουν όπως του αξίζει τον Ερδάλ Μουσταφά, του οποίου η προσφορά στο τοπικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι ανεκτίμητη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.