Τηλεοπτικη παραγωγη για την Ανατολικη Μακεδονια και Θρακη

Στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη περιοδεύει τις τελευταίες ημέρες συνεργείο τηλεόρασης από το Ισραήλ, προκειμένου να αποτυπώσει τηλεοπτικά γεύσεις και ενδιαφέρουσες διαδρομές της Περιφέρειας.

Ο φακός της παραγωγής, εστιάζει στις τοπικές παραλίες και τα αξιοθέατα, προσεγγίζοντας ταυτόχρονα το σύγχρονο τρόπο διασκέδασης και ψυχαγωγίας των κατοίκων της περιοχής.

Το τηλεοπτικό υλικό που θα συγκεντρωθεί, θα προβληθεί, μέσω της Ισραηλινής τηλεόρασης, σε Ρουμανία και Ρωσία καθώς επίσης μέσω διεθνών τηλεοπτικών δικτύων σε όλο τον κόσμο.

Η συγκεκριμένη παραγωγή είναι απόρροια συνεργασίας της Εταιρείας Τουρισμού ΑΜΘ και του ΕΟΤ του Ισραήλ κι εντάσσεται στο πρωτοποριακό πρόγραμμα «Γεύσεις και Διαδρομές της Μεσογείου».

«Πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα για την τουριστική προβολή της Περιφέρειας και παράλληλα για μια μεγάλη παραγωγή»τονίζει η Διευθύντρια της Εταιρείας Τουρισμού κ. Στέλλα Σπανού. Όπως η ίδια αναφέρει σε δηλώσεις στον ΠτΘ, αντίστοιχες παραγωγές, πραγματοποιήθηκαν για την Κρήτη, την Πελοπόννησο την Αθήνα και το Ιόνιο.

Τα μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου βρίσκονται σήμερα στην Καβάλα. Την προσεχή Κυριακή θα επισκεφθούν το νομό Ροδόπης και συγκεκριμένα την Κομοτηνή, όπου προγραμματίστηκαν λήψεις στο ιστορικό κέντρο της πόλης καθώς επίσης στις παραλίες και τα καλοκαιρινά μπαράκια του Φαναρίου.

Νατάσσα Δοσεμετζή

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.