Τηλεδιασκεψη της Γραμματειας Οργανωτικου της ΝΔ με Προεδρους ΔΗΜ.Τ.Ο Περιφερειας ΑΜ-Θ

Θέματα που δεσπόζουν στην καθημερινότητα των κατοίκων της περιοχής στην ατζέντα της συνάντησης

Παρουσία του Γραμματέα Οργανωτικού και Αναπληρωτή Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής, Διευθυντή του Γραφείου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Στέλιου Κονταδάκη πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη των Προέδρων ΔΗΜ.Τ.Ο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.

Από την Π.Ε. Ροδόπης συμμετείχαν, ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π Ιωάννης Βεζυργιαννίδης, ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο Κομοτηνής Γιώργος Θεοχαρίδης, ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο Μαρωνείας- Σαπών Δάνος Εμμανουηλίδης, ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Αρριανών –Φιλλύρας Αχμέτ Χαλήλ Μπασή και ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο Ιάσμου Νικόλαος Μπίκος.

Σε μια διάσκεψη ιδιαίτερα παραγωγική, οι Πρόεδροι των Οργανώσεών ανέπτυξαν λεπτομερώς τα θέματα που δεσπόζουν στην καθημερινότητα των κατοίκων των τομέων ευθύνης τους, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στις καίριες και στοχευμένες παρεμβάσεις της Κυβέρνησης με αναπτυξιακό χαρακτήρα, οι οποίες ενισχύουν έντονα την Περιφέρεια κι επιλύουν χρόνια προβλήματα.

Στη θεματολογία της διάσκεψης, περιλαμβάνονταν και οργανωτικής φύσης ζητήματα, με το Γραμματέα Οργανωτικού να επικαιροποιεί τις πληροφορίες που αφορούν τους κομματικούς  πυρήνες στην περιοχή, και τους επικεφαλής των Οργανώσεών να ενημερώνονται για τις πρόσφατες ενέργειες της Γραμματείας Οργανωτικού.

Το πλήθος και ο εύστοχος χαρακτήρας των απόψεων που διατυπώθηκαν, σε συνδυασμό με τις καινοτόμες προτάσεις που εξέφρασαν τα στελέχη της Γραμματείας Οργανωτικού, συνθέτουν ένα ιδιαίτερα αισιόδοξο μήνυμα για το μέλλον και αποτελούν συνάμα το καλύτερο εχέγγυο, ότι οι οργανώσεις μας συγκροτούν, έναν ισχυρό μοχλό υποστήριξης και προώθησης του κυβερνητικού έργου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.