Τη Δημοτικη Αγορα Κομοτηνης επισκεφθηκε ο Δημαρχος Γιαννης Γκαρανης

«Στηρίξτε τους επαγγελματίες της πόλης» το μήνυμά του

Την καθιερωμένη εορταστική επίσκεψη στη Δημοτική Αγορά Κομοτηνής πραγματοποίησε την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης. Η επίσκεψη είχε την πρόθεση να μεταφέρει το μήνυμα σε όλους τους πολίτες ότι ειδικά τις φετινές γιορτές οφείλουν να στηρίξουν τους επαγγελματίες της πόλης γιατί ο στόχος όλων πρέπει να είναι «να μην κλείσει κανένα μαγαζί εξαιτίας της πανδημίας από έλλειψη κοινωνικής συνοχής», αλλά και  να συζητήσει με τους επαγγελματίες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Διαπίστωσε ότι οι Κομοτηναίοι στηρίζουν την αγορά της πόλης είτε επισκεπτόμενοι τον χώρο για τις αγορές τους είτε με τις τηλεφωνικές παραγγελίες που εξυπηρετούνται κατ’ οίκον.

Αναγνώρισε ότι υπάρχουν ζητήματα που χρειάζεται ν’ αντιμετωπιστούν με σοβαρά έργα που είναι σε σχεδιασμό κι όχι με προσωρινές παρεμβάσεις εντυπωσιασμού.

Ο Δήμαρχος δήλωσε πως ο Δήμος θα παραμείνει σύμμαχος των επαγγελματιών στην κρίσιμη αυτή οικονομική συγκυρία αλλά και για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο.

Κατά την επίσκεψή του μοίρασε μάσκες με το έμβλημα του Δήμου Κομοτηνής τονίζοντας πως είναι απαραίτητο να τηρούνται τα υγειονομικά μέτρα για να βρει όλους τους δημότες υγιείς η επόμενη περίοδος. 

Τέλος, ευχήθηκε Καλές Γιορτές στους επαγγελματίες, τις οικογένειές τους αλλά και τους πελάτες της Δημοτικής Αγοράς Κομοτηνής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.