Θριλερ με υποπροξενο του Τουρκικου Προξενειου Κομοτηνης

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες τον θέλουν να έχει διαφύγει στην Ιταλία αντί να επιστρέψει με τη γυναίκα του λόγω μετάθεσης στην Άγκυρα

Πληροφορίες είδαν τις τελευταίες ώρες το φως της δημοσιότητας ότι υποπρόξενος του Τουρκικού προξενείου Κομοτηνής, μαζί με την σύζυγό του, η οποία επίσης υπηρετούσε στο προξενείο, δεν παρουσιάστηκε στην Άγκυρα, όπου μετατέθηκε από την Κομοτηνή, αλλά διέφυγε στην Ιταλία.
 
Συγκεκριμένα πληροφορίες που αναδημοσιεύει η τουρκική εφημερίδα Hurriet αλλά εμφανίστηκαν και σε ελληνικές ιστοσελίδες, θέλουν το ζεύγος να ανέβηκε στο πλοίο από την Ηγουμενίτσα στις 14 Νοεμβρίου και να διέφυγε στην Ιταλία.
 
Ο Υποπρόξενος φέρεται ότι μόλις είχε μετατεθεί από την Κομοτηνή στην Άγκυρα, όμως φέρεται αν μην έχει παρουσιαστεί έγκαιρα στην υπηρεσία του.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως παλαιότερα έχουν υπάρξει φαινόμενα, τόσο στη χώρα μας όσο και αλλού, διπλωμάτες να μην επιστρέφουν στην Τουρκία αλλά να διαφεύγουν σε τρίτες χώρες, πιθανόν για να μην εμπλακούν στις «εκκαθαρίσεις» που γίνονται στην γειτονική χώρα μετά το περσινό πραξικόπημα. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.