Θερμη υποδοχη της Πηγης Δεβετζη
Θερμή υποδοχή στην Ολυμπιονίκη της Αθήνας και του Πεκίνου Χρυσοπηγή Δεβετζη επεφύλαξαν χθες το απόγευμα οι κάτοικοι και οι τοπικές αρχές της Αλεξανδρούπολης στο αερολιμένα «Δημόκριτος».
Στη διάρκεια της τελετής που έγινε στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου ο Νομάρχης Έβρου, κ. Νίκος Ζαμπουνίδης καλωσόρισε την Εβρίτισσα Ολυμπιονίκη τονίζοντας ότι είναι μια αθλήτρια που δημιούργησε ιστορία στο χώρο του στίβου με τα μετάλλια που κατέκτησε σε δυο συνεχόμενες Ολυμπιάδες.
«Η Πηγή Δεβετζή για άλλη μια φορά μας έκανε περήφανους, έκανε υπερήφανο τον Έβρο, την Ελλάδα με το μοναδικό μετάλλιο που πήρε η χώρα μας στο στίβο στο Πεκίνο. Πρόκειται για μια αθλήτρια που με πολύ πείσμα, με πολύ μόχθο κατόρθωσε να γράψει ιστορία στο ελληνικό και παγκόσμιο αθλητικό στερέωμα» τόνισε ο Νομάρχης Έβρου στο σύντομο χαιρετισμό του.
Στην υποδοχή της αθλήτριας παραβρέθηκαν οι βουλευτές κ. Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος και κ. Σταύρος Κελέτσης, ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ροδόπης – Έβρου κ. Γιώργος Μηνόπουλος, ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Γεώργιος Αλεξανδρής, εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, μαθητές του 5ου Γυμνασίου (αθλητικού) Αλεξανδρούπολης, οι γονείς, συγγενείς, φίλοι και κάτοικοι της Αλεξανδρούπολης.
Επίσκεψη στο 5ο Γυμνάσιο
Σήμερα Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2008, στις 11 το πρωί, η Ολυμπιονίκης Χρυσοπηγή Δεβετζή θα επισκεφθεί μαζί με τον Νομάρχη Έβρου κ. Νικόλαο Ζαμπουνίδη και τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Δημήτριο Μπόγλου το 5ο Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης και θα έχει συνάντηση με τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
