Θερινο προγραμμα μουσικης διασκεδασης απο το Ωδειο Μ. Συκακη

Για παιδιά 9-14 ετών// έναρξη στις 3 Ιουλίου

Από 3 Ιουλίου ξεκινά ένα νέο πρόγραμμα μουσικής διασκέδασης με πολύ υλικό και χαρά, από το Ωδείο Μ. Συκάκη! Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 9 έως 14 και μέσα σε ένα μήνα οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τα είδη μουσικής, να παίξουν θεωρητικά παιχνίδια, να τραγουδήσουν, να κάνουν το σώμα τους μουσικό όργανο και να αυτοσχεδιάσουν πάνω σε συγκεκριμένους ρυθμούς και μελωδίες!

Προλαμβάνοντας ενδεχόμενες απορίες, οι υπεύθυνες του Ωδείου Χριστίνα και Όλγα Συκάκη, εξηγούν:

Πρέπει να ξέρει το παιδί μουσική;

Όχι απαραίτητα! Το πρόγραμμα αυτό, βασισμένο σε γενικευμένες γνώσεις μουσικής αναπτύσσει ταλέντα και εξοικειώνει τους μαθητές με τη μουσική, πέρα από την τυπική εκπαίδευση. Μπορεί ένας μαθητής κιθάρας να δοκιμάσει την τύχη του στο βιολί. Οι γνώσεις μουσικής είναι επιθυμητές αλλά όχι απαραίτητες!

Πόσο διαρκεί;

Το πρόγραμμα υλοποιείται κάθε μέρα (εκτός Σαββάτου και Κυριακής) από τις 10 το πρωί ως τη 1 το μεσημέρι.

Πού θα διεξάγεται το πρόγραμμα;

Μέρος του προγράμματος θα διεξάγεται στην αίθουσα συναυλιών του Ωδείου, με ανοιχτές πόρτες και παράθυρα και μέρος του προγράμματος στην ΑΥΛΗ του Ωδείου. Θα τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις και στο χώρο θα υπάρχουν αντισηπτικά και καθαριστικά.

Πόσα άτομα μπορούν να συμμετέχουν;

Ενώ το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο για μεγάλο αριθμό μαθητών, λόγω των συνθηκών οι θέσεις θα είναι περιορισμένες. Μπορείτε να απευθυνθείτε στη γραμματεία του Ωδείου για περισσότερες πληροφορίες.

Ποιοι υλοποιούν το πρόγραμμα;

Το πρόγραμμα υλοποιείται από την Συκάκη Χριστίνα, πιανίστα, ψυχολόγο και την Όλγα Συκάκη, φλαουτίστα, καθηγήτρια ανώτατων θεωρητικών και καλλιτεχνική διευθύντρια τους Ωδείου.

Οι εγγραφές ξεκινούν από 19 Ιουνίου έως 28 Ιουνίου και γίνονται είτε ηλεκτρονικά, είτε τηλεφωνικά.

Info

Κόστος συμμετοχής: 200 ευρώ για όλο το πρόγραμμα.
Τηλέφωνο: 2531025289
Διεύθυνση: Παιωνίου 11
Email: [email protected], [email protected]
Site: www.odeiosykaki.gr

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.