Θα συνεχιστουν οι ασφαλτοστρωσεις στην Κομοτηνη

Η αρμόδια υπηρεσία συγκεντρώνει όλα τα αιτήματα και ανάλογα με την κατάσταση των δρόμων τα ιεραρχεί

Στις οδούς Γ. Παπανδρέου και Κ. Καραμανλή, από τη διασταύρωση της Εθνικής Αντίστασης μέχρι την Τσάτσου, στο ρεύμα με κατεύθυνση από Εθνικής Αντίστασης συνεχίστηκαν την Παρασκευή οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Κομοτηνή, που ξεκίνησαν αυτήν την εβδομάδα.
 
Ήδη από την Τρίτη ξεκίνησαν εργασίες στις οδούς Δωδεκανήσου και Αρχιεπισκόπου Αθηνών Χρυσοστόμου, καθώς και στην οδό Κατσαντώνη, και θα συνεχιστούν και σε άλλους δρόμους, σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Πρασίνου, κ. Ισμαήλ Λεβέντ.
 

Αυτός ο κύκλος ασφαλτοστρώσεων άλλωστε δεν θα είναι ο τελευταίος, μιας και η υπηρεσία συνεχώς δέχεται παράπονα και παρατηρήσεις για την ανάγκη παρεμβάσεων σε πολλούς δρόμους της πόλης, που πλέον μετά από πολλά χρόνια δείχνουν την φθορά τους.
 
Επειδή λοιπόν τα προβλήματα και οι ανάγκες είναι πολλές έχει υπάρξει μια ιεράρχηση σε πρώτη φάση, όμως συγκεντρώνουν όλα αυτά τα αιτήματα, τα οποία θα συμπεριλάβουν στην επόμενη μελέτη για ασφαλτοστρώσεις.
 
Πάντα όμως προτεραιότητά τους είναι τα πιο φθαρμένα σημεία, και όπου η ανάγκη είναι μεγαλύτερη, πηγαίνοντας σταδιακά και σε άλλα σημεία.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.