Θα δημοπρατηθουν ξανα… εν καιρω τα 3 αδιαθετα μπανγκαλοους στο Φαναρι

Δεν υπήρξε ενδιαφέρον για αυτά μιας και χρίζουν επισκευών

Σε δεύτερη φάση, και μόνο για ένα χρόνο, φαίνεται ότι προσανατολίζεται να επανεκμισθώσει τα 3 μπανγκαλόους για τα οποία δεν υπήρξε ενδιαφέρον στην πρόσφατη φανερή πλειοδοτική δημοπρασία ο Δήμος Κομοτηνής.
 
Πρόσφατα η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε το πρακτικό της φανερής πλειοδοτικής δημοπρασίας για την επανεκμίσθωση 8 μπαγκαλόους Τουριστικής Ακτής Φαναρίου του Δήμου Κομοτηνής που παρέμειναν κενά μετά την 1-1-2018.
 
Όπως είναι γνωστό, μόνο 5 από αυτά επανεκμισθώθηκαν, ενώ δεν νοικιάστηκαν δύο διαμερίσματα στη Β΄ ζώνη  και ένα στη Γ΄ ζώνη.
 
Για αυτά η οικονομική επιτροπή αποφάσισε να μην προχωρήσει στην επαναδημοπράτηση, μιας και όπως φαίνεται η έλλειψη ενδιαφέροντος για αυτά οφείλεται στο γεγονός ότι χρειάζονται επισκευές.
 
Με δεδομένο ότι αυτή τη στιγμή έχουν προγραμματιστεί εργασίες συντήρησης – επισκευής των μπανγκαλόους του Οικισμού Φαναρίου από το Δήμο Κομοτηνής, ο δήμος θα περιμένει και αν αυτά είναι έτοιμα, θα τα δημοπρατήσει, έστω και για ένα χρόνο, μιας και οι συμβάσεις ολοκληρώνονται στο τέλος του 2019 (το σύνολο των μπαγκαλόους επαναπροκηρύσσεται κάθε τέσσερα χρόνια).
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.