Τετραποδη ταχυτητα… και ευελιξια

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 1ος αγώνας Agility στην Κομοτηνή, με πάνω από 70 συμμετοχές

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Νοεμβρίου ο 1ος Αγώνας  Agility στην Κομοτηνή, όπου πάνω από 70 σκύλους με τους συνοδούς τους επέδειξαν τις ικανότητές τους.
 
Οι αγώνες, που ήταν και προκριματικά για το παγκόσμιο πρωτάθλημα και το ευρωπαϊκό κύπελλο για το 2017, πραγματοποιήθηκαν από τον Κυνοφιλικό Όμιλο Σκύλων Εργασίας Κομοτηνής (ΚΟΣΕΚ) σε συνεργασία με το εκπαιδευτήριο σκύλων Doggy Park Sports Center και την ομάδα του Agility Dog Sport Komotini στο χώρο του γυμναστηρίου Fair Play.
 
Εκεί εκπαιδευτές από όλη την Ελλάδα αλλά και από τις γειτονικές χώρες συγκεντρώθηκαν για δύο μέρες γιορτής και εντυπωσιακών αθλητικών επιτευγμάτων από τους σκύλους που συμμετείχαν, που μαζί με τους εκπαιδευτές τους πραγματοποιούσαν τη διαδρομή υπό το βλέμμα του Γερμανού κριτή Rene Blank.
 
Ο αγώνας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο σε συμμετέχοντες όσο και τους θεατές, που συγκεντρώθηκαν γύρω από χώρο που γινόταν οι αγώνες, και την ελπίδα ότι στο μέλλον και θα είναι ακόμα πιο καλοί και ακόμα πιο μεγάλοι.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.