Τεθηκαν επι ταπητος τα προβληματα των Αρτοποιων της Ροδοπης

Στην έκτακτη Γενική Συνέλευση του Σωματείου Αρτοποιών και Κλιβανέων Ροδόπης

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 7 Μαΐου η έκτακτη Γενική Συνέλευση του Σωματείου Αρτοποιών και Κλιβανέων Ροδόπης στην αίθουσα συσκέψεων της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ν. Ροδόπης.
 
Τα μέλη του Σωματείου είχαν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να συζητήσουν για τα θέματα της επικαιρότητας και να θέσουν επί τάπητος λύσεις σε προβλήματα που ταλανίζουν τον κλάδο των Αρτοποιών.
 
Συγκεκριμένα συζητήθηκαν θέματα γύρω από την ασφάλιση και του ταμείου τους αλλά και του ωραρίου λειτουργίας καταστημάτων. Επίσης υπήρχε και ενημέρωση για ζητήματα του κλάδου από   εκπρόσωπο της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδας. Στη συνέλευση  συζητήθηκαν ακόμα τα προβλήματα του κλάδου των αρτοποιών και κυρίως τα θέματα τήρησης και ελέγχου της νομοθεσίας, που έχουν δυσμενείς συνέπειες στα παραδοσιακά αρτοποιεία.
 

Επισημάνθηκε ακόμα πως πρέπει να τηρείται το ωράριο παραγωγής άρτου ενώ όλοι στάθηκαν στη σημασία που έχει η διοικητική διαδικασία ελέγχου και εφαρμογής κυρώσεων, όπως ισχύει και εφαρμόζεται, προκειμένου να λειτουργεί αποθαρρυντικά για τους παρανόμως λειτουργούντες.
 
Όλοι στάθηκαν στη σημασία που έχει η δημιουργία ενός κοινού μετώπου για την επίλυση όλων των προβλημάτων που παρουσιάζονται στον κλάδο των Αρτοποιών και φυσικά την τήρηση όλων των συμφωνηθέντων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.