Τεραστιες εκπτωσεις στα εργα αγροτικης οδοποιιας του Δημου Κομοτηνης

Στο 76% έφτασε η έκπτωση για την Δημοτική Ενότητα Κομοτηνής

Τεράστιες ήταν οι εκπτώσεις που δόθηκαν για το έργο της αγροτικής οδοποιίας του 2020 στο Δήμο Κομοτηνής, φτάνοντας το 76% στην Δημοτική Ενότητα Κομοτηνής.

Όπως είναι γνωστό, ο Δήμος κάθε χρόνο πραγματοποιεί διαγωνισμό, με τον οποίο προβλέπεται να γίνουν εργασίες διαμόρφωσης και ισοπέδωσης στο μεγαλύτερη τμήμα των οδών όπου η επιφάνεια της οδού είναι ικανοποιητική και χαλικόστρωση, διάστρωση , ισοπέδωση και συμπύκνωση όπου υπάρχει φθορά και έντονο πρόβλημα βατότητας καθώς και η αποκατάσταση της διατομής των χανδάκων παραπλεύρως των αγροτικών οδών.

Οι προσφορές δίνονται ξεχωριστά για κάθε Δημοτική Ενότητα, με τις εργασίες Δ.Ε. Αιγείρου και Ν. Σιδηροχωρίου να ανέρχονται σε 96.774,19 ευρώ χωρίς Φ.Π.Α. για κάθε μία από τις ενότητες, ενώ η εκτιμώμενη αξία για τις εργασίες Δ.Ε. Κομοτηνής: ανέρχονταν στα 209.677,36 ευρώ χωρίς Φ.Π.Α.

Οι διαγωνισμοί για τα έργα αυτά πάντα είχαν υψηλές εκπτώσεις, και φέτος δεν ήταν εξαίρεση, με την έκπτωση για τις ΔΕ Ν. Σιδηροχωρίου και Αιγείρου να ανέρχεται στο 69,57%, ενώ η έκπτωση για την αγροτική οδοποιία στο Δήμο Κομοτηνής έφτασε στο 76%.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.