Τελος ο Βλαχοπουλος απο την ΑΕ Κομοτηνης και αναζητηση αντικαταστατη μεχρι και στο εξωτερικο

Σαρώνει την αγορά ο Ηλίας Κρεούζης για να βρει τον κατάλληλο στην κομβική θέση του πασαδόρου

Ο Κώστας Βλαχόπουλος αποτελεί παρελθόν από την Αθλητική Ένωση Κομοτηνής καθώς ολοκληρώθηκε ο κύκλος του στη Θράκη μετά από την παρουσία του στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και την Κομοτηνή. Ο ικανότατος πασαδόρος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου επιστρέφει στην γενέτειρα του, ώστε να συνδυάσει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις με την ενασχόληση του με το βόλεϊ περιμένοντας την καλύτερη δυνατή πρόταση για τον ίδιο.

Ο Βλαχόπουλος πέρυσι ήταν σημαντικό κομμάτι στο παζλ της επιτυχημένης πορείας της ΑΕ Κομοτηνής για την κατάληψη της 2ης θέσης στην Α2 και την άνοδο στην Pre League και ο Ηλίας Κρεούζης ψάχνει να βρει τον ιδανικό αντικαταστάτη. Μάλιστα σε συννενόηση με τον υπεύθυνο του τμήματος βόλεϊ Τάσο Πετρίδη έχει πάρει την έγκριση για να αναζητήσει παίχτη από το εξωτερικό, που θα έκανε την διαφορά και θα αποτελούσε προπονητή εντός γηπέδου, χωρίς όμως να ξεφύγει σε καμία περίπτωση από τον προϋπολογισμό της ομάδας.

Μετά την απόκτηση του Ανδρεάδη, οι «Κιτρινόμαυροι» θέλουν να διατηρήσουν στο ρόστερ τους Κυριακίδη, Δημητριάδη, καθώς πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα της ΑΕ Κομοτηνής και διαθέτουν την ποιότητα να πρωταγωνιστήσουν στο πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Pre League.

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.