Τελος εποχης για την ψαροταβερνα «Ακρογιαλι» στην παραλια Φαναριου

Αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση με αιχμές από την οικογένεια Πηλικίδη

Με μία σύντομη ανακοίνωση στο facebook, ο κ. Βασίλης Πηλικίδης έκανε γνωστό στο κοινό ότι η ψαροταβέρνα «Ακρογιάλι», που αποτελούσε σήμα-κατατεθέν τα τελευταία χρόνια στην παραλία Φαναρίου, δε θα λειτουργήσει το προσεχές καλοκαίρι. Στην ανακοίνωση αφήνονται αιχμές έναντι της Ε.Τ.Α. Α.Ε., που έχει την κυριότητα της παραλιακής έκτασης. Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης είναι το εξής:

«Η οικογένεια Πηλικίδη, η διεύθυνση και το προσωπικό της ψαροταβέρνας «Ακρογιάλι» στην παραλία Φαναρίου Ν.Ροδόπης, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν το κοινό για την πολύχρονη στήριξη και προτίμηση του! Δυστυχώς ύστερα από δεκατρία χρόνια συναπτής παρουσίας στην συγκεκριμένη παραλία, βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε την διακοπή των εργασιών της επιχείρησής μας και την απεγκατάστασή της από την παραλία Φαναρίου!

Αποχωρούμε όχι από οικεία επιλογή, αλλά εξαναγκασθέντες ενώπιον των παράλογων απαιτήσεων της ιδιοκτήτριας εταιρείας Ε.Τ.Α. Α.Ε. και των αγκυλώσεων των υπευθύνων σχετικά με το μάνατζμεντ, την εκμετάλλευση και την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας! Η εταιρεία μας αποχωρεί δίχως να οφείλει ούτε ένα ευρώ σε δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα εκ της υπερδεκαετούς χρήσης του μισθίου, έχοντας συμβάλει αποφασιστικά και δόκιμα στην διαμόρφωση της τουριστικής φυσιογνωμίας της περιοχής, όπως την αντιλαμβάνεται κάνεις σήμερα, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες, πρωτοτυπώντας και ενίοτε υποκαθιστώντας τους υπόχρεους φορείς στην ανάληψη δράσεων υπέρ των πολιτών (χαρακτηρισμός της παραλίας ως «πολυσύχναστη τουριστική παραλία», πρόσληψη ναυαγοσώστη, εξασφάλιση λέμβου και λοιπών σωστικών μέσων)! Ελπίζουμε πως θα μας θυμάστε με νοσταλγία!».
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.