Τελος απο τον Εδεσσαικο ο Γιωργος Τζατζανας!

Αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Παρελθόν από την ομάδα του Εδεσσαϊκού αποτελεί ο Κομοτηναίος Γιώργος Τζατζανάς, ο οποίος πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
 
Κατά την περίοδο της παρουσίας του στην ομάδα του Εδεσσαϊκού, ο Τζατζανάς μέτρησε 10 συμμετοχές στις οποίες είχε μάλιστα και μία ασίστ. Κορυφαία του εμφάνιση ήταν αυτή απέναντι στον Ηρακλή, εκεί όπου ήταν εκ των πρωταγωνιστών στην λευκή ισοπαλία απέναντι στον «γηραιό».
 
Ο «φέρελπις» αριστερός οπισθοφύλακας είχε μεν πρόταση για ανανέωση της συνεργασίας του με την πρώην (πλέον) ομάδα του ωστόσο ο ίδιος ήθελε να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, καθώς αυτή είναι η βασική του προτεραιότητα αυτή την περίοδο.
 
Ο νεαρός ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Πανθρακικό και με τις εμφανίσεις του ανάγκασε τους ανθρώπους της Εθνικής Παίδων να τον καλέσουν στο προπονητικό κέντρο του Αγίου Κοσμά έτσι ώστε να συμμετάσχει στις προπονήσεις της ομάδας.
 
Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Εδεσσαϊκού:
“Ο Εδεσσαικός ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Άγγελο Γολιδόπουλο και Γιώργο Τζατζανά. Ο Εδεσσαικός τους ευχαριστεί για την σημαντική προσφορά τους στον Σύλλογο και τους εύχεται καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.”
 
Γιώργος Τζατζανάς:” Ήταν τιμή μου που φόρεσα την φανέλα με την τρίαινα και εκπροσώπησα την δεύτερη πατρίδα μου. Εύχομαι υγεία σε όλους στην ομάδα και επίτευξη των στόχων.”
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.