Τελετη ορκωμοσιας 211 αποφοιτων της Νομικης Σχολης του Δ.Π.Θ.

Πλήθος γονέων, συγγενών αλλά και φίλων παρακολούθησαν σήμερα το πρωί την τελετή ορκωμοσίας 211 αποφοίτων της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου της Θράκης, η οποία έγινε για πρώτη φορά στις καινούριες εγκαταστάσεις της Νομικής Σχολής.

Στην τελετή έδωσαν παρόν όλοι οι καθηγητές της Σχολής, ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν με τη σειρά ο Αντιπρύτανης του Δ.Π.Θ. κ. Αριστοτέλης Χαραλαμπάκης και ο Πρόεδρος της Νομικής Σχολής κ. Ιωάννης Σχοινάς.

Φέτος από τη Νομική Σχολή του Δ.Π.Θ. αποφοίτησαν 211 άτομα, αναδεικνύοντας τον αριστούχο, κάτοικο Βόλου Δημήτρη Τσαρούχα με βαθμό 8,947.

Ο Αντιπρύτανης του Δ.Π.Θ. κ. Αριστοτέλης Χαραλαμπάκης απηύθυνε χαιρετισμό προς τους πλέον αποφοίτους πλέον της Νομικής Σχολής, ευχόμενος καλή σταδιοδρομία, συγχαίροντας και τους γονείς τους, οι οποίοι συμπαραστάθηκαν στα παιδιά τους όλα αυτά τα χρόνια.

Στη συνέχεια χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος της Νομικής Σχολής του Δ.Π.Θ. κ. Ιωάννης Σχοινάς, ο οποίος με τη σειρά του συνεχάρη τους συναδέλφους αποφοίτους της Νομικής Σχολής και υπογράμμισε το γεγονός, ότι είναι καλό να γνωρίζει κανείς το δίκαιο, τους νόμους.

Μετά τους χαιρετισμούς οι κ.κ. Χαραλαμπάκης και Σχοινάς με αλφαβητική σειρά παρέδωσαν τα πτυχία στους αποφοίτους της Νομικής Σχολής.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι στην τελετή ορκωμοσίας κυριαρχούσε κλίμα γιορτής, γιατί αυτή η μέρα θα μείνει αξέχαστη τόσο για τους αποφοίτους όσο και για τους γονείς τους, που με ωραίες ανθοδέσμες και τρυφερά χαμόγελά τους έδειξαν την αγάπη και την συμπαράσταση.

Μαρία Παπαδοπούλου

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.