Τελευταιο Θρακιωτικο ντερμπι της σεζον για τον ΠΑΟΚ Κοσμιου!

Το μενού της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος

Με τις αναμετρήσεις της 25ης αγωνιστικής συνεχίζεται την Κυριακή το πρωτάθλημα της Γ' εθνικής κατηγορίας, στο οποίο το μοναδικό ερωτηματικό είναι ποια ομάδα θα στεφθεί πρωταθλήτρια καθώς η Καβάλα προηγείται μόλις έναν βαθμό του δεύτερου Νέστου Χρυσούπολης και όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά.

Η πρωτοπόρος Καβάλα υποδέχεται την ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, ο οποίος έχει ήδη υποβιβαστεί και θα αγωνιστεί σε ένα ιστορικό γήπεδο για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ενώ από την άλλη το σύνολο του κ.Δερμιτζάκη δεν έχει περιθώρια για απώλεια βαθμών.

Εύκολο, θεωρητικά, έργο φαίνεται να έχει και ο Νέστος Χρυσούπολης που θα ταξιδέψει στο Σιδηρόκαστρο προκειμένου να αντιμετωπίσει τον ουραγό Εθνικό.

Στο ΔΑΚ Κομοτηνής, ο ΠΑΟΚ Κοσμίου υποδέχεται τον Ορφέα Ξάνθης στο τελευταίο φετινό Θρακιώτικο ντέρμπι για τους ασπρόμαυρους του Σάββα Αϊβάζη, οι οποίοι από την μία έχουν υποβιβαστεί, όμως από την άλλη θέλουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, ο Άρης Αβάτου υποδέχεται τον Αλέξανδρο Κιλκίς, ο Κεραυνός Πέρνης υποδέχεται το Καλαμπάκι με στόχο να “κλειδώσει” την παραμονή της στην Γ' Εθνική κατηγορία, ενώ οι Δραμινοί θέλουν τη νίκη έτσι ώστε να διατηρήσουν τις ελπίδες που εξακολουθούν να έχουν για την σωτηρία.

Τέλος στο Οφρύνιο ο τοπικός Αετός υποδέχεται τον Πανσερραϊκό με τις δύο ομάδες να είναι βαθμολογικά αδιάφορες και αναμένεται ένα παιχνίδι “ανοιχτό” με πολλά τέρματα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής:
ΔΑΚ Κομοτηνής:  ΠΑΟΚ Κοσμίου – Ορφέας Ξάνθης
“Ανθή Καραγιαννή”: Α.Ο Καβάλα – Εθνικός Αλεξανδρούπολης
Γήπεδο Παραλιμνίου: Απόλλων Παραλιμνίου – Ασπίδα Ξάνθης
Γήπεδο ΑΟΞ: Άρης Αβάτου – Αλέξανδρος Κιλκίς
Γήπεδο Σιδηροκάστρου:Εθνικός Σιδηροκάστρου – Νέστος Χρυσούπολης
Γήπεδο Οφρυνίου: Αετός Ορφανού – Πανσερραϊκός
Γήπεδο Χρυσούπολης: Κεραυνός Πέρνης-ΑΕ Καλαμπακίου
 
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.