Τελευταιο αντιο στην Αγγελα Σαρελη

Από τον Τομέα Ποινικών και Εγκληματολογικών Επιστημών της Νομικής

Το ύστατο «χαίρε» στην Αγγέλα Σαρέλη απευθύνει ο Τομέας Ποινικών και Εγκληματολογικών Επιστημών της Νομικής Σχολής του ΔΠΘ μέσω ανακοίνωσής του. 

Η ανακοίνωση αναφέρει: 

«Την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016 στο εκκλησάκι του Νεκροταφείου Κομοτηνής, αποχαιρετήσαμε την Αγγέλα μας, τη φίλη μας, τον άνθρωπο που στο πέρασμά του άφηνε μια γλυκιά αύρα, μια αγκαλιά -φωλιά, ανοιχτή σ’ όλους τους φίλους και φοιτητές της. Έναν Άνθρωπο σπάνιο, αντισυμβατικό, αυθεντικό, διαλεκτικό, χωρίς επιτηδεύσεις στον τρόπο συμπεριφοράς, με απλότητα στον τρόπο διαβίωσης, δοτικό σε συναισθήματα προς κάθε ζωντανή ύπαρξη, ένα χαμογελαστό παιδί μέχρι τη στιγμή που άφησε την τελευταία πνοή της στην Κομοτηνή, που τόσο αγάπησε κι έκανε πατρίδα της.
 
Όλοι εμείς που τη γνωρίσαμε και νιώσαμε τη ζεστασιά και θετική αύρα της, την αγάπη της για τους ανθρώπους και τα ζώα της, τον έρωτά της για το ποινικό δίκαιο και το πάθος της για τη ζωή, θα την κρατάμε βαθιά στην καρδιά μας, ζωντανή φλόγα που θα μας ενώνει και θα μας οδηγεί νοερά στον κοινό αγώνα μας δίπλα στους φοιτητές μας, χωρίς εγωισμούς και θορυβώδεις πράξεις εντυπωσιασμού.
 
Ακούμε το γέλιό της, βλέπουμε το χαμόγελό της, νιώθουμε την αύρα της καθαρή να μας προστατεύει από τις μικρότητες της καθημερινότητας. Ένας καλός άνθρωπος, ένας ουσιαστικός άνθρωπος, ένας καλός επιστήμονας, μακριά από τις υλικές απαιτήσεις του καταναλωτισμού, μέσα στην ουσιαστική ζωή και την πνευματική αναζήτηση, μας εγκατέλειψε ξαφνικά και αθόρυβα, όπως ακριβώς συνήθιζε να ζει, αφήνοντας πίσω της ένα δυσαναπλήρωτο κενό.
 
Καλό ταξίδι Αγγέλα μας!
 

Η οικογένειά σου-
Ο Τομέας Ποινικών και Εγκληματολογικών Επιστημών
της Νομικής Σχολής του ΔΠΘ»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.