Τελευταιες παραστασεις για το «Ζητειται Ψευτης»

Το Θεατρικό Εργαστήρι της Δημοτικής Πολιτιστικής Ανάπτυξης παρουσιάζει στο κοινό της Ορεστιάδας για τέσσερις (4) τελευταίες παραστάσεις, το «Ζητείται Ψεύτης» του Δ. Ψαθά, στο Θεατράκι το Σάββατο 20 Οκτωβρίου και την Κυριακή 21 Οκτωβρίου στις 7.30 το απόγευμα και στις 9.30 το βράδυ.

Πρόκειται για την ελληνική κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά, σε σκηνοθεσία Άκη Τσονίδη η οποία παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού σε πόλεις και χωριά της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, από το Παγγαίο έως τον Ορεινό, με ιδιαίτερη επιτυχία.

Μία κωμωδία καταστάσεων, μια κοινωνική σάτιρα: Ένας βουλευτής ψάχνει να προσλάβει έναν γραμματέα για να αντιμετωπίζει τους ψηφοφόρους του, στους οποίους κατά την προεκλογική περίοδο είχε υποσχεθεί διάφορα ρουσφέτια. Βρίσκει έτσι ένα πανέξυπνο ψεύτη ο οποίος όμως εκτός από τους ψηφοφόρους έχει να αντιμετωπίσει και την επίσης τετραπέρατη σύζυγο του Βουλευτή, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται τραγελαφικές καταστάσεις.

Παίζουν οι: Νίκος Πατούνας, Μπάμπης Τριανταφυλλάκης, Έφη Πανοπούλου, Γιάννης Ζουπίδης, Αντωνία Φερεντίνου, Φανή Καραγεωργίου, Αρβανίτη Στέλλα, Σιδηρόπουλος Δημήτρης, Δάλλας Νικόλας, Μπουσμπουάζη Σπυριδούλα και Τσονίδης Άκης.

Λόγω περιορισμένού αριθμού θέσεων και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των θεατών είναι αναγκαία η κράτηση θέσεων στο τηλ. (0552) 28023 καθημερινά, 4 έως 7.30 το απόγευμα.

Για μία ακόμη φορά δε, ισχύουν εργατικά εισιτήρια τα οποία μπορούν να προμηθεύονται καθημερινά οι ενδιαφερόμενοι από την Εργατική Εστία Ορεστιάδας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.