Ταξιδια και εθελοντισμος αποτυπωμενα σε ενα υπεροχο ντοκιμαντερ

Δια χειρός των Ελπιδοφόρου Χρυσοβέργη και Θεοδώρας Μπίτση

Ο Ελπιδοφόρος  Χρυσοβέργης και η Δώρα Μπίτση, τους οποίους γνωρίσαμε πριν λίγους μήνες στην Κομοτηνή, ως ιδρυτές του ιδρυτές του Wheeling2help  μετά από ένα απίστευτο 6μηνο οδοιπορικό στην Αφρική, αποφάσισαν να διασχίσουν και την Ασία σε 6 μήνες.

Αυτή τη φορά η διαδρομή ήταν από το Νέο Δελχί στην Ινδία μέχρι το Πεκίνο στην Κίνα, εξερευνώντας 11 υπέροχες χώρες με την Ασιατική κουλτούρα να είναι άκρως απολαυστική.
Σαγηνευτικά τοπία, μεγαλοπρεπείς ναοί, εξωτικές αγορές, παραδοσιακοί χοροί, έντονες γεύσεις και φυσικά μοναδικοί άνθρωποι, οι οποίοι κάνανε το ταξίδι αυτό ξεχωριστό, ένα ταξίδι κύριος σκοπός του οποίου ήταν η προσφορά σε τοπικές κοινότητες όπου υπάρχει ανάγκη. 

Έτσι, με χρήματα που μάζεψαν από διαδικτυακές καμπάνιες, κατάφεραν να χτίσουν ένα θερμοκήπιο στις σεισμόπληκτες περιοχές του Νεπάλ, αλλά και σχολικές αίθουσες σε Καμπότζη και Βιετνάμ.
 
Ο Ελπιδοφόρος και η Δώρα κατέγραψαν την πορεία του αυτή και συνέθεσαν ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ, που καθηλώνει. Το  ‘’AsiaQuest : Ταξίδι στην Ανατολή με προορισμό τον άνθρωπο’’ θα προβληθεί στην Κομοτηνή και συγκεκριμένα στο ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής, την Τετάρτη 8 Μαρτίου και ώρα 19.00 παρουσία των δημιουργών του με τους οποίους θα ακολουθήσει συζήτηση.
 
Info
Προβολή του ντοκιμαντέρ “AsiaQuest : Ταξίδι στην Ανατολή με προορισμό τον άνθρωπο”
Τετάρτη 8 Μαρτίου και ώρα 19:00
Στο ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής
Διάρκεια 68’
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.