Ταξιδι στον κοσμο του μεταξιου

Χειροποίητες μεταξωτές συνθέσεις, φτιαγμένες από την Θανούλα Παναγιωτοπούλου από την Εταιρεία Nicalco, όπως τραπεζομάντιλα, μαξιλαροθήκες, καρέ, τραβέρσες, πετσέτες, κουρτίνες, κουβερλί, περιελάμβανε η έκθεση κεντημάτων που φιλοξενήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο γνωστό κατάστημα της πόλης «ΕΝΤΟΣ».

Η έκθεση κεντημάτων γίνεται κάθε χρόνο στα τέλη Νοεμβρίου – αρχές Δεκεμβρίου. Περίπου τρεις μέρες, από την Παρασκευή έως το Σάββατο, οι πελάτες και μη του καταστήματος της πόλης «ΕΝΤΟΣ», το οποίο ασχολείται με την επένδυση εσωτερικού χώρου, είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν αλλά και να αποκτήσουν ωραίες χειροποίητες μεταξωτές συνθέσεις, τις οποίες ετοίμασε η Θανούλα Παναγιωτοπούλου από την Εταιρεία Nicalco.

Η κ. Παναγιωτοπούλου συνεργάζεται πάνω από 12 χρόνια με την Χριστίνα Αποστολίδου, ιδιοκτήτρια του καταστήματος «ΕΝΤΟΣ».

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, τα τελευταία χρόνια φιλοξενείται μια έκθεση κεντημάτων, στην οποία «καλούμε τους πελάτες του καταστήματος και να δουν την συλλογή του μαγαζιού αλλά και τη δική μου συλλογή», όπως ανέφερε η Θανούλα Παναγιωτοπούλου από την Εταιρεία Nicalco, μιλώντας για την συνεργασία που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια.

Οι χειροποίητες μεταξωτές συνθέσεις γίνονται με επιμέλεια της κ. Παναγιωτοπούλου σε 100% μετάξι, όπου η ίδια επιλέγει το σχέδιο, τα υφάσματα, αλλά και τα χρώματα.

Μαρία Παπαδοπούλου

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.