«Ταραζει τα νερα» της Pre League με τον Χιλιανο διεθνη πασαδορο Ματιας Μπαντα η ΑΕ Κομοτηνης

Έρχεται στην Κομοτηνή με στόχο να ανεβάσει επίπεδο στο πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Pre League

Σε μία κίνηση που φανερώνει τις υψηλές βλέψεις της στο πρωτάθλημα της Pre League προχώρησε η ΑΕ Κομοτηνής καθώς απέκτησε τον διεθνή Χιλιανό πασαδόρο Matias Banda, αποδεικνύοντας πως έχει υψηλές βλέψεις στο πρωτάθλημα της Pre League.

Ο Ηλίας Κρεούζης είδε πολλούς αγώνες του Χιλιαν πασαδόρου και αποτέλεσε για αυτόν διακαής πόθος, προκειμένου να ξεδιπλώσει στο γήπεδο τον τρόπο παιχνιδιού της ΑΕ Κομοτηνής. Έτσι λοιπόν η διοίκηση των «Κιτρινόμαυρων» του έκαναν αυτό το σπουδαίο δώρο, βάζοντας στην μηχανή της ΑΕ Κομοτηνής ένα πολύ σημαντικό εργαλείο στην νευραλγική θέση του πασαδόρου.

Ο Μπάντα είναι γεννημένος στις 5 Σεπτεμβρίου του 1995, έχει ύψος 1.90 και πέρυσι αγωνιζόταν στην Αργεντινή με την φανέλα της Monteros.  Στο παρελθόν αγωνίστηκε με επιτυχία στις Deportes Linares (Χιλή), Rivadavia Volley Villa Maria (Αργεντινή), Lindaren Volley Amriswill (Ελβετία), Club St. Thomas Morus (Χιλή)

Πρόκειται για μία κίνηση που έχει κάνει αίσθηση σε όλη την βολεϊκή κοινότητα και σίγουρα όλοι οι φίλοι του συλλόγου ανυπομονούν να δουν τον Χιλιανό Μαέστρο στο γήπεδο.

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.