Ταγκο για την αναδειξη σημειων της πολης

Μια μαγική βραδιά ταγκό με φόντο το Βυζαντινό Κάστρο χάρισε ο Alma Libre το βράδυ της Παρασκευής

Μια μοναδική βραδιά ταγκό είχαν την ευκαιρία να ζήσουν όσοι βρέθηκαν στο Βυζαντινό Κάστρο της Κομοτηνής το βράδυ της Παρασκευής 16 Σεπτεμβρίου, από την Πολιτιστικό Χορευτικό Σύλλογο Κομοτηνής Alma Libre.
 
Η εκδήλωση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της δράσης για την ανάδειξη ενός μνημείου της πόλης, σύμφωνα με όσα τόνισε η πρόεδρος του συλλόγου κ. Άννα Μανίτσα, η οποία θύμισε παράλληλα πως αυτή ήταν η πέμπτη χρονιά που ο Σύλλογος πραγματοποιεί κάτι ανάλογο.


 
Τις τρείς πρώτες χρονιές τα μέλη του Alma Libre πραγματοποίησαν την εκδήλωση στο Σιδηροδρομικό σταθμό, πέρυσι στο Ρολόι και φέτος επέλεξαν το Βυζαντινό κάστρο, το οποίο μέσα από τις προσπάθειες της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ροδόπης και του Δήμου Κομοτηνής αναδεικνύεται και παίρνει ζωή. «Έτσι εμείς θελήσαμε να έρθουμε εδώ και να ξεκινήσουμε την καινούρια μας χρονιά» επισήμανε η πρόεδρος του συλλόγου.
 

5 και 6 Οκτωβρίου ξεκινούν τα τμήματα του Συλλόγου

 
Τα τμήματα του Συλλόγου ξεκινούν από τις 5-6 Οκτωβρίου, ενώ όπως κάθε χρόνο έχουν καθηγητές από το εσωτερικό και το εξωτερικό που πραγματοποιούν μαθήματα σε πολλά είδη λάτιν χορού, όπως σάλσα, μπασάτα, τάγκο κιζόμπα και άλλα.

 
«Σας καλούμε όλους να έρθετε, να μας γνωρίσετε, να δείτε πώς περνάμε, και αν σας αρέσει και ο χορός πολύ ευχαρίστως να έρθετε στην οικογένειά μας» σημείωσε η κ. Μανίτσα, η οποία ευχαρίστησε το Δήμο Κομοτηνής και ιδιαίτερα τη ΔΚΕΠΠΑΚ και την πρόεδρο της  κ. Νατάσα Λιβεριάδου, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ροδόπης η οποία τους επέτρεψε να πραγματοποιήσουν αυτή τη βραδιά σε αυτό το χώρο, αλλά και τους συνδιοργανωτές τους, τη Λέσχη Κομοτηναίων, που προσέφερε το catering και τα ποτά για τους παρευρισκόμενους.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.