Τα σκουπιδια κανουν παρτι στις οχθες του Βοσβοζη

Απορρίμματα κάθε είδους, και πολλά οικοδομικά υλικά, γεμίζουν την περιοχή

Για ακόμα ένα καλοκαίρι, οι όχθες του Βοσβόζη έχουν γεμίσει με σκουπίδια, τόσο παράλληλα από το δρόμο όσο και πιο μέσα, μιας και η περιοχή δεν έχει καθαριστεί εδώ και καιρό, τόσο από σκουπίδια όσο και από χόρτα.

Η κατάσταση έγινε πιο εμφανής τις τελευταίες μέρες, ιδιαίτερα μετά τη μικρή φωτιά που έπιασαν τα ξερόχορτα στην περιοχή, η οποία έκαψε και αντικείμενα που βρισκόταν πεταμένα στο χώρο.

Όμως σχεδόν όλη η όχθη του ποταμού έχει πρόβλημα, και μάλιστα σε αυτή δεν φαίνεται να πετιούνται απλά σκουπίδια, αλλά να υπάρχει μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ποικιλία από αυτά. Έτσι μπορούμε να παρατηρήσουμε σπασμένα παιχνίδια, πεταμένα έπιπλα, αλλά και πολλά οικοδομικά υλικά που βρίσκονται πεταμένα σε διάφορα σημεία δίπλα από το δρόμο. Επίσης δεν λείπουν και πλαστικές καρέκλες, και λίγο πολύ ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς.

Η αλήθεια είναι πως η περιοχή πάντα είχε πρόβλημα με την απόθεση των σκουπιδιών, όμως τα τελευταία χρόνια τουλάχιστον, η κατάσταση δεν αφηνόταν σε τέτοιο βαθμό. Πάντα κάποιος βρισκόταν να καθαρίσει την όχθη, και έτσι αποφευγόταν τόσο το πρόβλημα των σκουπιδιών, όσο και το πρόβλημα της βλάστησης, που κρύβει κινδύνους. Όμως δυστυχώς φέτος δεν έχει γίνει τίποτα, και η κατάσταση αντί να καλυτερεύει, γίνεται χειρότερη.


 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.