Τα παραλειπομενα του Super Cup «Νικος Ντοσιδης»

Πλήθος κόσμου στο ΔΑΚ Κομοτηνής

Με την διεξαγωγή του Super Cup «Νίκος Ντοσίδης» άνοιξε η αυλαία των επίσημων υποχρεώσεων της ΕΠΣ Θράκης και όπως ήταν λογικό πλήθος κόσμου βρέθηκε στο ΔΑΚ Κομοτηνής για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση και να τιμήσει παράλληλα τη μνήμη του αδικοχαμένου διαιτητή.

  • Στις κερκίδες του ΔΑΚ Κομοτηνής βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρης Χαρίτου, ο Δήμαρχος Μαρωνείας- Σαπών κ. Ντίνος Χαριτόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Συντονισμού και Καθημερινότητας κ. Στράτος Τσακιρίδης και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κίμωνας Λεχούδης.
  • Λίγο πριν την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στο γήπεδο εισέβαλε ένας… σκύλος, ο οποίος δεν είχε καθόλου εχθρική διάθεση. Αφού πήρε τα χάδια που επιθυμούσε απομακρύνθηκε από τον αγωνιστικό χώρο παίρνοντας τον στην αγκαλιά ο ποδοσφαιριστής της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου Κυπιρτόγλου.
  • Αρκετός ήταν ο κόσμος ο οποίος βρέθηκε στο ΔΑΚ Κομοτηνής, προκειμένου να παρακολουθήσει την αναμέτρηση και να τιμήσει τη μνήμη του Νίκου Ντοσίδη. Για τον λόγο αυτό άλλωστε κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.