Τα ωραια μαλλια χρονια δεν κοιτουν
Σε εργαστήριο κομμωτικής τέχνης μετατράπηκε για ακόμη μια φορά το Α΄ ΚΑΠΗ Κομοτηνής το πρωί της Παρασκευής 2 Δεκεμβρίου, με μαθητές και μαθήτριες του τμήματος κομμωτικής τέχνης της Σχολής Επαγγελματικής Κατάρτισης του ΟΑΕΔ να αναλαμβάνουν να περιποιηθούν τόσο τις κυρίες, όσο και τους κυρίους μέλη του ΚΑΠΗ, στο πλαίσιο ανάπτυξης της διαγενεακής συνεργασίας αλλά και της πρακτικής άσκησής τους.

Έτσι λοιπόν χτένισαν, κούρεψαν, έβαψαν και γενικότερα περιποιήθηκαν τα μέλη του ΚΑΠΗ, που για ακόμα μια φορά με ενθουσιασμό δέχτηκαν τα νέα παιδιά στο χώρο.
Στη Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης, σύμφωνα με την υπεύθυνη του τμήματος κομμωτικής, και υπεύθυνη του τμήματος διασύνδεσης του ΟΑΕΔ κ. Γαλήνη Μπαξεβάνη, το τμήμα συνηθίζει κάθε χρόνο, την περίοδο των Χριστουγέννων και του Πάσχα να προσέρχονται στα ΚΑΠΗ ή όπου αλλού τους ζητούν, για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην τρίτη ηλικία.

Φέτος τα ΚΑΠΗ επιστέφτηκε η δεύτερη τάξη, με την τρίτη ηλικία να υποδέχεται με μεγάλη χαρά τα παιδιά, σημείωσε, όπως κάθε φορά άλλωστε.
Αξίζει να σημειωθεί πως τα παιδιά του τμήματος αναμένεται να επισκεφτούν το Β ΚΑΠΗ Κομοτηνής την επόμενη εβδομάδα, ώστε να παρέχουν τις υπηρεσίες του και εκεί.
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
