Τα ονοματα των υποψηφιων του συνδυασμου «Συνεργασια για τον τοπο μας»

Τα ονόματα των υποψηφίων νομαρχιακών συμβούλων που απαρτίζουν τον συνδυασμό «Συνεργασία για τον τόπο μας» παρουσίασε χθες το μεσημέρι στους εκπροσώπους των ΜΜΕ ο υποψήφιος νομάρχης Ροδόπης, επικεφαλής του συνδυασμού Μιχάλης Αθανασιάδης, ενώ το Σαββατοκύριακο προηγήθηκε η διαδικασία της κατάθεσης των συνδυασμών στο Πρωτοδικείο Ροδόπης.

Για την επιτακτική ανάγκη αλλαγής της υφιστάμενης κατάστασης στους νομούς Ροδόπης – Έβρου και ειδικότερα στο νομό Ροδόπης, σε ό,τι αφορά στο Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν (ΑΕΠ), έκανε λόγο στην εισήγησή του ο υποψήφιος πρόεδρος της Διευρυμένης Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ροδόπης-Έβρου Στέφανος Σπάσης. «Εκτιμούμε ότι η κατάσταση και στους δύο νομούς Ροδόπης – Έβρου -σήμερα αναφερόμαστε στο νομό Ροδόπης- θα πρέπει να αλλάξει», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Σπάσης, αναφερόμενος στα στοιχεία που αναφέρονται στο ΑΕΠ του νομού Ροδόπης, σύμφωνα με τα οποία «ο νομός κατατάσσεται στην προτελευταία θέση από τους 52 νομούς της χώρας μας. Αυτό σημαίνει ότι είτε δεν υπήρχαν πολιτικές, που να αποδώσουν, είτε οι όποιες πολιτικές εφαρμόστηκαν, απέτυχαν.

Επομένως, το έργο που έχουμε στον προγραμματισμό μας, προσδοκούμε και είμαστε αποφασισμένοι να υλοποιήσουμε αμέσως μετά τις εκλογές, είναι πάρα πολύ σημαντικό. Πιστεύουμε ότι έχουμε τις δυνατότητες πραγματικά να διαμορφώσουμε μια καλύτερη προοπτική για τον τόπο μας».


Στο έργο αυτό θα κληθούν να παίξουν σημαντικό ρόλο και οι νομαρχιακοί σύμβουλοι. «Σε αυτή μας την προσπάθεια, πέρα από την ηγετική ομάδα, σημαντικό ρόλο θα έχουν και οι νομαρχιακοί σύμβουλοι. Η συνεργασία την οποία έχουμε επιλέξει ως λογότυπο στο συνδυασμό μας, πιστεύουμε και προσδοκούμε ότι θα έχει μια ευρύτερη απήχηση σ’ ολόκληρη την κοινωνία. Πιστεύουμε ότι οι συμμετέχοντες στο ψηφοδέλτιό μας θα έχουν ένα καθοριστικό ρόλο».

Από την πλευρά του ευχήθηκε στους υποψήφιους νομαρχιακούς συμβούλους «καλή συνέχεια στην προσπάθειά τους και καλή επιτυχία».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο υποψήφιος νομάρχης Ροδόπης, επικεφαλής του συνδυασμού «Συνεργασία για τον τόπο μας» Μιχάλης Αθανασιάδης. «Σήμερα έχουμε τη χαρά, την τιμή και την ευτυχία να παρουσιάσουμε ενώπιόν σας και ενώπιον της τοπικής μας κοινωνίας, το ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού μας, που είναι πραγματικά ένα ψηφοδέλτιο Νίκης. Γιατί είναι ένα ψηφοδέλτιο που χαρακτηρίζεται από την ποιότητα και τη γνώση, την εμπειρία, την ικανότητα και διακατέχεται από νέες αντιλήψεις και νοοτροπίες.

Στο ψηφοδέλτιό μας εκπροσωπούνται όλες οι πληθυσμιακές ομάδες της περιοχής, όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα, όλες οι επαγγελματικές τάξεις και ομάδες. Έχουμε δημιουργήσει μια ισχυρή και δυνατή ομάδα έμπειρων και ικανών συνεργατών, που αγωνίστηκαν στη ζωή και πέτυχαν. Που κέρδισαν τις μάχες της ζωής. Γι’ αυτό αποτελούν εγγύηση ότι θα κερδίσουμε και τη μάχη της Ροδόπης».


Μόνο με τα έργα θα καλυφθούν ανάγκες και θα βελτιωθεί η καθημερινότητα, όπως ισχυρίστηκε ο κ. Αθανασιάδης, τονίζοντας ότι «σ’ αυτές τις εκλογές η Ροδόπη πρέπει να επενδύσει στους ικανούς και τους δημιουργικούς, σ’ αυτούς που δε λένε λόγια, αλλά κάνουν έργα. Μόνο με τα έργα θα καλύψουμε ανάγκες και θα βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας. Μόνο με τα έργα η Ροδόπη θα γίνει ισχυρή και πρωτοπόρα».

«Εμείς είμαστε αποφασισμένοι να δουλέψουμε, μεθοδικά και οργανωμένα, με έμπνευση και διορατικότητα, με αξιοπιστία και φερεγγυότητα», ανέφερε ο κ. Αθανασιάδης, ο οποίος δεν παρέλειψε να κατηγορήσει για άλλη μια φορά την νυν νομαρχιακή αυτοδιοίκηση λέγοντας ότι «αυτό που χρειάζεται ο τόπος μας είναι εμπνευσμένη πολιτική διαχείριση. Όχι άχρωμη και άνευρη γραφειοκρατική αντίληψη. Ο τόπος μας θέλει σοβαρούς και αξιόπιστους αγωνιστές. Όχι παθητικούς παρατηρητές, θεατές των προβλημάτων.

Εμείς πιστεύουμε πως το αίτημα της κοινωνίας για αλλαγή σε πρόσωπα και νοοτροπίες στη Νομαρχία είναι και υπαρκτό και ισχυρό. Οι εκλογές της 15ης Οκτωβρίου θα δώσουν την απάντηση. Θα δώσουν τη δυνατότητα σε εμάς να οργανώσουμε μια νέα Νομαρχία, ισχυρή στα κέντρα των αποφάσεων. Μια νέα Νομαρχία, αποτελεσματική. Για μια Ροδόπη ισχυρή και πρωτοπόρα».


Στη συνέχεια ο υποψήφιος νομάρχης Ροδόπης με το συνδυασμό «Συνεργασία για τον τόπο μας» παρουσίασε τα 33 ονόματα των υποψηφίων νομαρχιακών συμβούλων του συνδυασμού του. «Έχουμε επιλέξει ένα σύνολο συνεργατών, οι οποίοι είναι αξιόπιστοι, έχουν ικανότητες, έχουν δυνατότητες, έχουν αξιοσύνη και θέλουν να προσφέρουν υπέρ του τόπου τους».

Υποψήφιοι νομαρχιακοί σύμβουλοι Ροδόπης

1. Αλή Μολλά Αρζού, Οικονομολόγος

2. Αντωνιάδης Νικόλαος, Ιατρός μαιευτήρας – Γυναικολόγος Επιμελητής της Μαιευτικής – Γυναικολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Κομοτηνής

3. Αχμετζίκ Αχμέτ Μουσταφά, Δάσκαλος

4. Βαρζόπουλος Ευάγγελος, Λογιστής – Φοροτέχνης

5. Δάρας Χρήστος, Υπάλληλος της Αρχιεπισκοπής

6. Ευδαίμων Ευανθία, Τραπεζική Υπάλληλος

7. Ιδρίς Μεστάν Ραμαδάν, Γεωπόνος – Αγρότης

8. Καραγεωργίου Μαρία, Οικοκυρά

9. Κατσαούνη – Καπάκη Ιωάννα, Προϊσταμένη καταστήματος Κομοτηνής της «ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ»

10. Κεσίδου Νίνα, Ιατρός Γενικής Ιατρικής, Επιμελήτρια Β’ στο Περιφερειακό Ιατρείο Σώστη

11. Κεχαγιάς Χρήστος, Βιοτέχνης προϊόντων ζύμης και σφολιάτας

12. Κιαμήλογλου Μπουλέντ, Ιατρός Ειδικός Αναισθησιολόγος στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Κομοτηνής

13. Κοκίδης Ζωγράφος, Δικηγόρος

14. Κουρκούτας Νικόλαος, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση – Γεωργός

15. Κρόκος Κυριάκος, Γεωπόνος – Αγρότης

16. Μαργέλου Παναγιώτα – Ολυμπία, Καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας

17. Μαχαίρας Χρήστος, Συνεργάτης του κτηνιατρικού εργαστηρίου στο τμήμα ελέγχου τροφίμων – Αγρότης

18. Μουσταφά Τζαχήτ, Δάσκαλος στο Δημοτικό Σχολείο Ιάσμου

19. Μπεκήρ Ουστά Χασάν, Δάσκαλος

20. Μπραντζουκάκης Χρίστος, Υποστράτηγος (ε.α.) Ελληνικής Αστυνομίας

21. Νεστωράκη – Καλαϊτζόγλου Παρασκευή, Καθηγήτρια Γαλλικής Γλώσσας, Διευθύντρια ΙΕΚ Κομοτηνής

22. Νουρή Μεχμέτ, Παιδίατρος

23. Ουζεϊρ Τζοσκούν, Δημοσιογράφος

24. Παπαγεωργίου Νικόλαος, Μαθηματικός, Διευθυντής του Μουσουλμανικού Ιεροσπουδαστηρίου Κομοτηνής

25. Παρασκευόπουλος Σέργιος, Υπεργολάβος οικοδομικών εργασιών

26. Ραχήμ Χαλήλ Μουσταφά, Αγρότης

27. Σαλή Αλή Σερπίλ, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής – Ιδιοκτήτρια Γυμναστηρίου

28. Σιακήρ Αϊχάν, Δικηγόρος

29. Τριφωνίδου Μαρία, Υπάλληλος στο κατάστημα Σαπών της Αγροτικής Τράπεζας

30. Τσαούση Μαρία, Κοινωνιολόγος, Διευθύντρια του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Κομοτηνής

31. Τσιβίκας Ιωάννης, Καθηγητής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

32. Τσίτσιος Παναγιώτης, Τεχνικός Ο.Τ.Ε.

33. Χασάν Γιεσήμ, Ιδιωτική Υπάλληλος – Βρεφονηπιοκόμος

Μαρία Παπαδοπούλου

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.