Τα μεταγραφικα αποκτηματα του Γεναρη παρουσιασε η Δοξα Προσκηνυτων

Στόχος, με στέρεες βάσεις, η ομάδα να έχει συνεχώς μια ανοδική πορεία

Τα πέντε της νέα μεταγραφικά αποκτήματα παρουσίασε το απόγευμα της Τρίτης 31 Ιανουαρίου η Δόξα Προσκυνητών στα γραφεία της ομάδας στο γήπεδο της ΕΠΣ  Θράκης. Οι Πάρης  Κατσαρός , Νίκος Καμζέλας, Δημοσθένης Καραγιαννίδης, Γιώργος Κασιώτης και  Ιμπραΐμ  Κεϊτά παρουσιάστηκαν από τον Πρόεδρο της Δόξα Προσκυνητών Γιώργο Λιάγκη και τον  γενικό  διευθυντή της ομάδας Δημήτρη Παγωνίδη.
 
Ο Δημήτρης Παγωνίδης, που πήρε πρώτος τον λόγο, για την μεταγραφή του Κεϊτά τόνισε πως ήταν υπέρβαση από τον πρόεδρο κ. Λιάγκη, μίλησε για το ταλέντο που έχει η Δόξα Προσκυνητών αλλά και τους μακροπρόθεσμους στόχους της ομάδας.  Επίσης ευχαρίστησε και μίλησε για τα καλύτερα λόγια για την συνεργασία που είχε με τον τέως προπονητή Γιάννη Κλειτσιώτη. Τέλος δήλωσε πως στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι την Κυριακή με το Παραλίμνι στον πάγκο θα κάτσει ο νέος προπονητής που θα ανακοινωθεί ίσως και σήμερα.
 
Στην συνέχεια μίλησε ο πρόεδρος της Δόξας Προσκυνητών Γιώργος Λιάγκης που και αυτός με την σειρά του ευχαρίστησε για την πολύτιμη συνεισφορά του στην ομάδα τον Γιάννη Κλειτσιώτη και καλωσόρισε τους νέους παίχτες. Έκανε κάλεσμα στο φίλαθλο κοινό της Ροδόπης να έρθει να δει τη Δόξα Προσκυνητών και μίλησε για το όραμα που έχει για αυτήν την ομάδα.
 
Στις πρώτες του δηλώσεις ο Ιμπραΐμ  Κεϊτά ευχαρίστησε τους ανθρώπους της Δόξας για τον τρόπο που τον προσέγγισαν και τον έφεραν στην ομάδα τονίζοντας πως ο λόγος που ήρθε στους Προσκυνητές ήταν για να έχει χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια. Έμεινε ευχαριστημένος από το επίπεδο της ομάδας λέγοντας συγκεκριμένα πως έχει πολύ ταλέντο και αισθάνεται ήδη πως είναι σε μια οικογένεια. Μίλησε για την συνεργασία του με τον Άγγελο Αναστασιάδη στην ΑΕΛ, για το ποιόν παίχτη θαυμάζει και έχει ως πρότυπο και για το πόσο ζεστά τον αγκάλιασε ο κόσμος της Κομοτηνής. 
 
Κατόπιν παρουσιάστηκαν και έκαναν δηλώσεις τα υπόλοιπα τέσσερα νέα αποκτήματα της Δόξας Προσκυνητών Πάρης  Κατσαρός , Νίκος Καμζέλας, Δημοσθένης Καραγιαννίδης και Γιώργος Κασιώτης. 

Δημήτρης Παγωνίδης, Γενικός Διευθυντής Δόξας Προσκυνητών «Θέλουμε να χτίσουμε μια ομάδα η οποία θα έχει γερές βάσεις και θα υπάρχει συνεχώς μια ανοδική πορεία» 

Αναλυτικότερα ο κ. Παγωνίδης στην τοποθέτησή του για την εικόνα της ομάδας, το μέλλον, αλλά και τις μεταγραφικές κινήσεις σημείωσε:
 
«Σήμερα τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου  αποφασίσαμε να παρουσιάσουμε τους παίχτες που επιλέξαμε για να μας βοηθήσουν σε αυτήν την δύσκολη προσπάθεια που κάνουμε. Οι παίχτες που επιλέξαμε έχουν σχετικά μικρή ηλικία όπως και γενικά ο μέσος όρος της ομάδας. Εγώ έχω αναλάβει εδώ και ενάμιση μήνα από το παιχνίδι με τον Νέστο Χρυσούπολης.
 

Σε συζήτηση με τον πρόεδρο κ. Λιάγκη, του τόνισα ποια είναι η δική μου φιλοσοφία καθώς ασχολούμαι πολλά χρόνια με τα τμήματα υποδομής και σκοπός μου είναι να αγωνίζονται παίχτες που προέρχονται από ακαδημίες όποια και αν είναι αυτή. Δηλαδή να δώσουμε τη δυνατότητα στα δικά μας τα παιδιά να μπορέσουν να διακριθούν και να δείξουν οι ίδιοι το τι μπορούν να κάνουν. Για αυτό τον λόγο συνεργαστήκαμε με τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής, έτσι ώστε όσα παιδιά βγαίνουν από τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής να πηγαίνουν στην ομάδα των Προσκυνητών. Τονίζω και πάλι πως θα προωθούμαι παιδιά όχι μόνο από τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής αλλά γενικά παιδιά που μπορούν πραγματικά να σταθούν σε αυτήν την κατηγορία.
 
Σε ό,τι  αφορά τις μεταγραφές οι τέσσερις Κατσαρός , Καμζέλας, Καραγιαννίδης,  Κασιώτης  πρόκειται για παίχτες που αγωνιζόταν στο τοπικό πρωτάθλημα . Η τελευταία μεταγραφή που πραγματοποιήσαμε για την οποία θεωρώ ότι ο πρόεδρος έκανε την υπέρβαση πρόκειται για τον Κεϊτά που αγωνιζόταν στην Λάρισα ενώ έχει περάσει και από  τμήματα υποδομής της Γουλφς και έχει αγωνιστεί με την εθνική ομάδα Κ16 της Γαλλίας. Πιστεύω πως θα βοηθήσει πραγματικά την ομάδα και ειδικά στο θέμα του σκοραρίσματος στο οποίο είχαμε ένα μεγάλο θέμα.

Ο Κεϊτά αγωνίζεται ως επιθετικός, ο Κατσαρός είναι επιτελικός μέσος, ο Κασιώτης αμυντικό χάφ, ο Καραγιαννίδης είναι αμυντικός και ο Καμζέλας είναι παίχτης πολυσύνθετος. Έχει αγωνιστεί αμυντικό χαφ, σέντερ φορ και στα χαφ. Τα παιδιά αυτά έχουν παίξει σε αυτές τις τρείς αγωνιστικέ ς εκτός από τον Κεϊτά που ολοκληρώθηκε σήμερα η μεταγραφή και αναμένεται να αγωνιστεί στο επόμενο παιχνίδι που είναι εντός έδρας με το Παραλίμνι.
 

Από την αρχή που ανέλαβα, το πρώτο πράγμα που είπα στους παίχτες είναι πως είναι πάρα πολύ καλοί και αδικούνται που βρίσκονται σε αυτήν τη βαθμολογική θέση. Πιστεύω σε αυτούς τους παίχτες. Έχουμε ακόμη παιχνίδια δεν νομίζω πως έχουμε το άγχος του υποβιβασμού και κοιτάμε να κάνουμε μια καλή πορεία για να διακριθούν τα ίδια τα παιδιά, η ομάδα αλλά και γενικά το ποδόσφαιρο της Ροδόπης.
 
Περιμένουμε από εδώ και πέρα να δούμε μια ομάδα πιο βελτιωμένη, να παίζει πιο ποιοτικό και επιθετικό ποδόσφαιρο και αυτή που θα έρθουν μας δουν να φύγουν ικανοποιημένοι. Θεωρώ πως ο κόσμος θα μας στηρίξει σε αυτήν την προσπάθεια στα εναπομείναντα παιχνίδια για να μας βοηθήσει να τερματίσουμε όσο γίνεται πιο ψηλά.  Αυτός είναι ο στόχος της ομάδας για αυτήν την χρονιά. Από εκεί και πέρα θέλουμε να χτίσουμε μια ομάδα η οποία θα έχει γερές βάσεις και θα υπάρχει συνεχώς μια ανοδική πορεία.  Αλλά αυτά όμως χτίζονται σιγά σιγά , δεν υπάρχει μαγικό ραβδάκι το οποίο θέλω να κάνω ομάδα και θα την κάνω τώρα. Πρέπει να υπάρχουν βάσεις , αυτό είναι το πιο σημαντικό». 

«Ο Γιάννης Κλειτσιώτης ήταν ο άνθρωπος που βοήθησε τη Δόξα να πάει σε ένα άλλο  επίπεδο» 

Ερωτηθείς σχετικά με το ποιο είναι το μήνυμα που θα ήθελε να περάσεις προς τον φίλαθλο κόσμο της Ροδόπης για να έρθει στο γήπεδο ο Γενικός Διευθυντής της Δόξας σημείωσε:
 
«Τον φίλαθλο πρέπει να τον κερδίσεις και για να τον κερδίσεις πρέπει να προσφέρεις κάτι καλό. Δεν μπορείς να κάθεσαι να παρακαλάς και να απαιτείς από τον φίλαθλο  να έρθει στο γήπεδο, ο φίλαθλος θα έρθει από μόνος του.
Παίζοντας καλό ποδόσφαιρο θεωρώ ότι ο κόσμος θα έρθει να σε παρακολουθήσει γιατί διψάει να δει καλή μπάλα.
Έτσι θα φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Θεωρώ πως με τις νέες προσθήκες και με κάποια πράγματα που έχουν αλλάξει πιστεύω ότι η ομάδα θα έχει μια ανοδική πορεία.
 

Έγιναν κάποιες αλλαγές στην ομάδα, ο μέχρι πρότινος προπονητής κ. Κλειτσιώτης έφυγε από την ομάδα.
Θεωρώ ότι αυτά τα  χρόνια ο κ. Κλειτσιώτης έχει προσφέρει τα μέγιστα και πλέον έχει συνδέσει το ονομά του με παρά πολλές επιτυχίες αλλά και με την ιστορία των Προσκυνητών. Ήταν ο άνθρωπος που βόηθησε την Δόξα να πάει σε ένα άλλο  επίπεδο. Θέλω να τον ευχαριστήσω για την άψογη συνεργασία που είχαμε τον ενάμιση αυτό μήνα και του εύχομαι ό,τι καλύτερο.
 
Από εκεί και πέρα ανέλαβε υπηρεσιακός προπονητής ο Ανέστης Σπυριάδης για τα δύο παιχνίδια που παίξαμε.
Στο επόμενο παιχνίδι με το Παραλίμνι θα υπάρχει προπονητής . Ο  Ανέστης Σπυριάδης θα παραμείνει ως γυμναστής για τον λόγο ότι είναι και στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ Κομοτηνής τεχνικός διευθυντής και δεν θα μπορούσε να αντεπεξέλθει σε ένα τόσο δύσκολο έργο, όπως αυτό του προπονητή.
Θεωρώ μετά από συζητήσεις που θα κάνουμε με τον πρόεδρο πιστεύω πως αύριο (Τετάρτη) θα έχουμε μια απάντηση. Έχουν ακουστεί πολλά ονόματα. Δεν θέλουμε να πάρουμε εν βρασμώ αποφάσεις.
Πιστεύω αύριο Τετάρτη, το πολύ μεθαύριο Πέμπτη θα έχουμε εξελίξεις στο θέμα του προπονητή. 

Γιώργος Λιάγκης, Πρόεδρος Δόξας Προσκυνητών «Αν και είμαστε ένα μικρό χωριό του νομού, κάνουμε μια τεράστια προσπάθεια να αναδείξουμε το ποδόσφαιρο της περιοχής» 

Στη δική του τοποθέτηση ο πρόεδρος της Δόξας Προσκηνυτών, κ. Γιώργος Λιάγκης σημείωσε:
 
Καταρχήν θα ήθελα να ξεκινήσω ευχαριστώντας τον πρώην προπονητή, τον Γιάννη Κλειτσιώτη, ο οποίος μας χάρισε πρωταθλήματα, κύπελλα και άνοδο στην άνοδο στην Γ΄κατηγορία.
 
Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά γιατί σε αυτήν την μεταγραφική περίοδο αποκτήσαμε πέντε πάρα πολύ καλούς παίχτες οι οποίοι πιστεύω πως θα μας βοηθήσουν στην προσπάθεια μας μέχρι το τέλος της σεζόν. Έχουμε πολύ καλό και νεανικό υλικό στην ομάδα  το οποίο έχει τραβήξει τα βλέμματα πολλών άλλων ομάδων με μεγάλη ιστορία και με ανθρώπους που ξέρουν από ποδόσφαιρο.
Θέλω να προσκαλέσω τον κόσμο να έρθει να μας δει από κοντά, αν και είμαστε ένα μικρό χωριό του νομού, κάνουμε μια τεράστια προσπάθεια να αναδείξουμε το ποδόσφαιρο της περιοχής. Θέλω να καλωσορίσω τα καινούργια παιδιά, εύχομαι να είναι υγιείς, να μας βοηθήσουν όσο μπορούν και εμείς θα είμαστε κοντά τους με όλες μας τις δυνάμεις. 

«Το προσωπικό μου όραμα είναι του χρόνου να έχουμε μια ακόμη δυνατότερη ομάδα και να πάμε, όσο μπορούμε, ακόμα ψηλότερα» 

Ερωτηθείς για το προσωπικό του όραμα για την ομάδα ο κ. Λιάγκης απάντησε:
 
«Το προσωπικό μου όραμα είναι του χρόνου να έχουμε μια ακόμη δυνατότερη ομάδα και να πάμε, όσο μπορούμε, ακόμα ψηλότερα. Βλέπουμε μέλλον σε αυτά τα παιδιά και ελπίζουμε να τα έχουμε κοντά μας για να μας στηρίξουν και του χρόνου, πλαισιώνοντας τους με άλλους παίχτες και να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται. Εμείς θα είμαστε εδώ για να μπορέσουμε να τα στηρίξουμε».  

Ιμπραΐμ Ντιν Κεϊτά, Ποδοσφαιριστής Δόξας Προσκυνητών «Ήρθα στη Δόξα Προσκυνητών για να έχω χρόνο συμμετοχής» 

Τέλος, το μεταγραφικό «μπαμ» του Γενάρη για την ομάδα τρων Προσκυνητών, Ιμπραΐμ Κειτά, στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Δόξας επεσήμανε:
 
«Είμαι πολύ ικανοποιημένος που βρίσκομαι εδώ. Πρώτα από όλα με την δουλειά που έγινε από όλο το team της ομάδας  για να έρθω εδώ. Ήρθα στην Δόξα Προσκυνητών για να έχω χρόνο συμμετοχής . Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την αντιμετώπιση των ανθρώπων της ομάδας αλλά και από το επίπεδο.  Αυτό που θέλω είναι να βελτιωθώ ακόμα περισσότερο, παίζοντας περισσότερα παιχνίδια και αυτό που είδα στην ομάδα είναι ότι υπάρχει μεγάλο ταλέντο.
 
Είδα παιδιά που έχουν έρθει από τα Κ20 μεγάλων ομάδων, το οποίο σημαίνει πως υπάρχει  ταλέντο και παιδεία. Αυτό που με έκανε εντύπωση είναι πως έγινα άμεσα αποδεκτός από τα παιδιά και αισθάνθηκα πως ήρθα σε μια οικογένεια. Επίσης μου άρεσε η αντιμετώπιση του κόσμου στην πόλη.
 
Ερωτηθείς για το αν η ομάδα των Προσκυνητών αδικείται από τη βαθμολογική θέση ο Ιμπραΐμ Κεϊτά εξήγησε πως είδε το παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας για να υπογραμμίσει πως  «έτσι όπως στήθηκε και έπαιξε η ομάδα θεωρώ ότι αδικείται και αν συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο πολύ γρήγορα θα είμαστε στη μέση της βαθμολογίας». Ενώ αναφερόμενος στο ποδοσφαιρικό του πρότυπο ο ίδιος αποκάλυψε πως θαυμάζει τον Ντρογκμπά και θα ήθελε να του μοιάζει.
 
Κλείνοντας ο Ιμπραΐμ Κεϊτα δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους λόγους που τον οδήγησαν στη μεταγραφική του μεταπήδηση, αφού πρώτα ευχαρίστησε την προηγούμενή του ομάδα της ΑΕΛ, εξηγώντας πως
«ο λόγος που έφυγα από εκεί ήταν ότι, παρόλο που είχα πολύ καλή αντιμετώπιση, δεν είχα τον χρόνο συμμετοχής που ήθελα. Στην ΑΕΛ ο Άγγελος Αναστασιάδης με βοήθησε πάρα πολύ στις προπονήσεις αλλά με τον νέο προπονητή τον κ.Τσιώλη δεν είχα τις ευκαιρίες που ήθελα».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.