Τα λεει στην Ξανθη για να τα ακουσει η Κομοτηνη!!!

Από την Ξάνθη φαίνεται να έρχονται τα νεότερα για τη διοίκηση του Νοσοκομείου Κομοτηνής, μιας και παρόλο που ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί τα ονόματα, τα οποία πλέον βέβαια γνωρίζουν και οι πέτρες, έχουν αρχίσει οι βολές δια του τύπου και μάλιστα της Ξάνθης, όπου τη θέση του Διοικητή του Νοσοκομείου φέρεται να παίρνει ο κ. Κωνσταντίνος Βουζουκίδης.
 
Ο ίδιος δήλωσε σε εφημερίδα της γείτονος πόλης ότι το ενδιαφέρον του είναι αποκλειστικά και μόνο για το «Σισμανόγλειο», όπου πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει και πιο αποτελεσματικά, και δεν θα αποδεχτεί ακόμα και αν του τη δώσουν τη θέση του διοικητή του νοσοκομείου Ξάνθης.
 
Στο δημοσίευμα όμως αφήνει και υπονοούμενα για τους κομματικούς, κατά τον ίδιο, λόγους για τους οποίους προκρίνεται η συνυποψήφιά του για τη θέση του διοικητή του Σισμανογλείου, για την οποία θεωρεί ότι ως δικηγόρος ελάχιστη σχέση έχει με τον χώρο της υγείας, προτάσσοντας επιπλέον «το θέμα της μειονότητας».
 
Σημειώνει δηλαδή πως «παρά τις ρητές εντολές τόσο του πρωθυπουργού και του υπουργού υγείας για επιλογή των υποψηφίων με τα καλύτερα προσόντα», όσο και την αντίστοιχη στάση που έχει τηρήσει ο ένας εκ των μειονοτικών βουλευτών Ροδόπης, ο έτερος συνάδελφός του επιμένει να πιέζει να προκριθεί τοπικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και πιο συγκεκριμένα η σύζυγος του υποψήφιου βουλευτή Ροδόπης του κόμματος κ. Χαρίτου».
 
Εκ Ξάνθης τα …ωραία!!!Κ.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.