Tα «κοριτσια» ψηφιζουν Τζιτζικωστα

Τελικά πολυπληθές το ακροατήριο και οι ψηφοφόροι Τζιτζικώστα, αφού πολλοί και πολλές διακεκριμένοι και διακεκριμένες βορειοελλαδίτες και βορειολλαδίτισσες, θρακιώτες και θρακιώτισσες επιλέγουν να ταχθούν υπέρ του στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής για την ανάδειξη προέδρου στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. 

Η Βούλα Ελευθεριάδου…

Στα καθ’ ημάς, στα της Θράκης, δεν είναι μόνον η κομοτηναία γιατρός και πολιτευτής Βούλα Ελευθεριάδου που επέλεξε να ψηφίσει Τζιτζικώστα, αποστέλλοντας ραδιοφωνικά πρόσκληση προς όλους τους νεοδημοκράτες και νεοδημοκράτισσες να προσέλθουν στις κάλπες και να ψηφίσουν έτσι «ώστε να μείνει ζωντανή», όπως είπε στο ραδιόφωνο του Παρατηρητή, «η μεγάλη αυτή ιστορική παράταξη της χώρας και να μη συρρικνωθεί έτι περαιτέρω», αλλά και η φίλη μαία, ακτιβίστρια και επίσης νεοδημοκράτισσα πολιτικός Παγώνα(Νίτσα) Καράκη, γυναίκες- ενεργοί πολίτες-ικοί και οι δυο τους, που παρά τις επίσημες γραμμές και επιθυμίες δηλώνουν ευθαρσώς και δημοσία τη γνώμη τους, αιτιολογώντας τη μάλιστα. 

…η Νίτσα Καράκη

Αν όμως την άποψη της κ.Ελευθεριάδου θα τη διαβάσετε αναλυτικά στο αυριανό φύλλο, ας δούμε σήμερα τους λόγους που ώθησαν την κ.Καράκη, αφού ανακεφαλαιώσει με τον μοναδικό της προσωπικό ύφος, ελλείψεις, λάθη και σφάλματα της μεγάλης αυτής ιστορικής παράταξης, ασκώντας δριμεία κριτική ακόμη και στον χρόνο της προεκλογικής διαδικασίας, να επιλέξει την Κυριακή να ψηφίσει Απόστολο Τζιτζικώστα, διεκδικώντας για τον πολιτικό της χώρο, αξιακή αναδιοργάνωση και καθαρό πολιτικό λόγο…
 
«Ολοκληρώνεται την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015, η παρατεταμένη ( κακώς) προεκλογική διαδικασία για την ηγεσία του κόμματος της Ν.Δ -το οποίο σαν πατρίδα αγαπώ και σαν ‘’φανταράκι’’ εδώ και 15 χρόνια υπηρετώ ενεργά στους αγώνες του -με τη χώρα μου να ‘’επιμένει’’ στην ύφεση εδώ και πέντε χρόνια και τους πολίτες της να βιώνουν την πιο δεινή τους περιπέτεια στο οικονομικό, επαγγελματικό και οικογενειακό περιβάλλον τους, ενώ ένα μεγάλο ποσοστό των νέων της και -εν δυνάμει παραγωγικό μέρος του πληθυσμού της- οδηγείται δραματικά στην αυξανόμενη ανεργία και μεταναστεύει σε σύγχρονες και ανεπτυγμένες χώρες της Ευρώπης.
 
Η κρίση αυτή των τελευταίων ετών ζωντάνεψε μπροστά στην επίπλαστη ευημερία μας σαν λερναία ύδρα …, όπου ένα κεφάλι αποκεφαλίζονταν και δύο φύτρωναν στη θέση του. Η κοινωνία των Ελλήνων σωληνώθηκε για πείραμα σε ξένα οικονομικά εργαστήρια την ώρα που οι πολιτικές της χώρας γρατζούναγαν βίαια γυάλινες χορδές, ψιθυρίζοντας έναν άγνωστο στίχο από σκληρό ροκ σε πάρτυ με ακάλεστους όπου αυτοί ‘’κερνάνε’’ συνέπειες και οι οικοδεσπότες απώλειες!!!!…σε ζωές, πλούτο, αξιοπρέπεια και μέλλον.
 
Ώρα – αργά μεσάνυχτα – η Ν.Δ φτάνει να απαριθμεί και τις δικές της απώλειες. Κάπου 2.000.000.000 εμπιστοσύνες περίπου, 40 χρόνια ιδεών και αξιών και από ένα βήμα κουτσό σε σοκάκι αφώτιστο…όλα τα μετρημένα.!!!Τσαλακωμένα ‘’τα μετρημένα’’ τα κλείνει σε φάκελο και γράφει πάνω και κεντροδεξιά …. Αποστολέας: ‘’ Κάναμε και λάθη’’. Παραλήπτης: ‘’Ψυχές Μπλε και οι συν αυτού αποχρώσεις’’… συγκινώντας μας τι άλλο …την άφεση!!!….
 
Η εμπιστοσύνη όμως δεν χαρίζεται ….κερδίζεται! και πριν φτάσει να κερδηθεί καλούμαστε την Κυριακή να ορίσουμε με την επιλογή μας στο πρόσωπο του νέου Προέδρου της Ν.Δ, το μέλλον της παράταξής μας που οφείλει εκ νέου να επιμεληθεί και να αναδείξει τις ιδέες, τις αρχές και τις αξίες της, να διατρανώσει αυτό που πρεσβεύει, να σταθεί δίπλα και κοντά στην κοινωνία που καταστρέφεται, να εμπνεύσει, να εκσυγχρονιστεί, να αλλάξει τις νοοτροπίες, να τρέξει με τις προκλήσεις και προσκλήσεις της εποχής και μέσα από μια αυστηρή αυτοκριτική να αντιμετωπίσει τον κακό εαυτό της και να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών. Η συμμετοχή είναι η δύναμη αυτής της επιλογής, της κάθε σεβαστής επιλογής.
 
Η δική μου είναι ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ. Καλή του επιτυχία!!!»
 
Καλή τους επιτυχία!!!Τ.Β. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.