Τα κερασια του Απριλη

Οι καιρικές συνθήκες του Απριλίου η αλήθεια είναι ότι μας δημιούργησαν μία κάποια σύγχυση καθώς στην πλειοψηφία των ημερών οι υψηλές θερμοκρασίες και ο λαμπερός ήλιος, μας «ταξίδεψαν» σε παραλίες, θάλασσες και ό,τι άλλο μπορεί κανείς να συνδυάσει με το καλοκαίρι. Δεν ήμαστε μάλιστα λίγοι εκείνοι που μαζέψαμε τα χειμωνιάτικα και βγάλαμε τα καλοκαιρινά ρούχα για να επιστρατεύσουμε και πάλι το τελευταίο διήμερο ζακέτες και μπουφάν που θεωρούσαμε ότι δεν θα δούμε ξανά μέχρι τουλάχιστον τον Σεπτέμβρη.
 
Οι καιρικές συνθήκες δημιούργησαν μία κάποια «σύγχυση» και στην ίδια την φύση… με θετικό βέβαια πρόσημο καθότι συντέλεσαν στο να βγουν οι καρποί της προ των ημερών τους.
 
Ο λόγος για τα πρώτα κεράσια που έκαναν την εμφάνισή τους στους μπαχτσέδες της Ροδόπης, κατακόκκινα και ζουμερά και τα οποία μοιράστηκαν με το ιντερνετικό τους κοινό ο συμπολίτης μας Τέλης Κελεδίσης αλλά και ο δήμαρχος Ιάσμου Καδή Ισμέτ, σχολιάζοντας βέβαια στις σχετικές αναρτήσεις την πρώιμη «έλευσή τους».
 
Πρώιμη αλλά καλοδεχούμενη για τους λάτρεις των κερασιών που είχαν και την ευκαιρία να τα δοκιμάσουν! Και στα δικά μας οι λιχούδηδες! Ν.Β. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.