Τα φυλλα εδωσαν τη λυση στην οδο Ιωαννινων

Μόλις οι καταστηματάρχες απομάκρυναν τα φύλλα από τις σχάρες των φρεατίων, τα νερά υποχώρησαν και από το δρόμο και από τα καταστήματά τους

Τα προβλήματα που παρατηρήθηκαν σε όλη την πόλη την Τετάρτη, κατά τη διάρκεια της μεγάλης νεροποντής, ήταν αρκετά σημαντικά, με ένα από αυτά να εντοπίζεται στην οδό Ιωαννίνων, όπου και τα νερά μπήκαν στα καταστήματα που βρίσκονται πέριξ αυτής, κυρίως σε αυτά που βρίσκονται από τη διασταύρωση της Κανάρη μέχρι την Ερμού.
 
Οι καταστηματάρχες λοιπόν, όσοι βρισκόταν στο χώρο, ξεκίνησαν να βγάζουν τα νερά από τα καταστήματά τους, χωρίς ιδιαίτερο αποτέλεσμα, μιας και η ροή του νερού ήταν έντονη.
 
Όμως ένας εξ αυτών από ότι φαίνεται σκέφτηκε να απομακρύνει από την είσοδο των φρεατίων τα φύλλα που είχαν μεταφερθεί από το πολύ νερό, και έτσι το νερό άρχισε να υποχωρεί, ενώ όταν και οι υπόλοιποι φρόντισαν αν αφαιρέσουν τα φύλλα, το θέμα που υπήρχε λύθηκε, παρόλο που προηγουμένως είχε προκαλέσει  προβλήματα εντός των καταστημάτων.
 
Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως υπήρχαν ιδιοκτήτες καταστημάτων στα πέριξ της οδού, που ανακάλυψαν ζημιές το πρωί της Πέμπτης, όταν πήγαν να ανοίξουν τα καταστήματα που είχαν αφήσει το μεσημέρι της Τετάρτης στεγνά, για να ανακαλύψουν πως το νερό είχε εισχωρήσει σε αυτά.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως στην Ιωαννίνων ο Δήμος Κομοτηνής είχε παλιότερα κάνει ξεχωριστό καθαρισμό των ομβρίων μιας και όπως φαίνεται σε αυτά κάποιοι ρίχνουν συστηματικά μαγειρικά λάδια και λίπη, με αποτέλεσμα να μειώνουν τη δυνατότητα ροής νερού, μιας και αυτά «παγώνουν» και μικραίνουν τους σωλήνες.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.