Τα εσοδα της ημερας για καλο σκοπο προσεφερε το κομμωτηριο “Sakis”

Συμμετέχοντας στην Πανελλήνια Ημέρα Εθελοντικής Προσφοράς Κομμωτηρίων

Τις εισπράξεις της σημερινής ημέρας στην Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Μέριμνα», σκοπός της οποίας είναι η φροντίδα παιδιών και εφήβων που αντιμετωπίζουν μία σοβαρή αρρώστια ή το θάνατο ενός οικείου τους προσώπου, προσέφερε το κομμωτήριο προσωπολογίας “Sakis” συμμετέχοντας στην Πανελλήνια Ημέρα Εθελοντικής Προσφοράς Κομμωτηρίων.
 
Μία πρωτοβουλία που, όπως εξήγησε ο υπεύθυνος του κομμωτηρίου κ.Σάκης Νταντανίδης, ξεκίνησε από την ομάδα «Κομμωτές Καρδιάς», μία ομάδα εθελοντών κομμωτών που ξεκίνησαν από την Αθήνα και προσφέρουν την βοήθειά τους μέσα από διάφορες κοινωνικές δράσεις σε οργανώσεις και συμπολίτες μας που βρίσκονται σε ανάγκη.
 

Συμμετέχοντας στο «δίκτυο» των «Κομμωτών Καρδιάς» το κομμωτήριο Sakis, όπως και δεκάδες κομμωτήρια στο σύνολο της χώρας, προσέφερε όλες τις σημερινές του εισπράξεις στην «Μέριμνα».
 
Η «Μέριμνα» είναι μία μη κερδοσκοπική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1995 στην Αθήνα από εννέα έμπειρους επιστήμονες  από το χώρο της υγείας και της παιδείας με στόχο την παροχή υπηρεσιών σε παιδιά και εφήβους, που βιώνουν κάποια σοβαρή αρρώστια ή θάνατο αγαπημένου προσώπου, αλλά και παράλληλη στήριξη της οικογένειας και όσων παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή του, μέσω συμβουλευτικών κέντρων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, την εξειδικευμένη κατάρτιση επαγγελματιών υγείας και παιδείας προκειμένου να είναι σε θέση να στηρίζουν τα παιδιά και την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της ελληνικής κοινωνίας σε αντίστοιχα του σκοπού της θέματα.
 
Ο κ. Νταντανίδης μιλώντας στον «ΠτΘ» υπογράμμισε τη σημασία της πρωτοβουλίας προτείνοντας μάλιστα αυτή να υιοθετηθεί από το σύνολο των κομμωτηρίων της πόλης και κατόπιν συνεννόησης και συζήτησης τα συγκεντρωθέντα χρήματα να διατεθούν σε τοπικούς συλλόγους, όπως ο Σύλλογος Μέριμνας «Άγιοι Θεόδωροι», ο Σύλλογος Ατόμων με Κινητικά Προβλήματα και Φίλων «ΠΕΡΠΑΤΩ» αλλά και οποιονδήποτε άλλο σύλλογο έχει ανάγκη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.