Τα ενοικιαζοδεντρα εκαναν ξανα την εμφανιση τους

Ζωντάνεψε λίγο πριν τις βάσεις η αγορά ενοικιαζόμενων στην Κομοτηνή

Ολοένα αυξανόμενη βαίνει, συμφώνως με την τάξη των ειωθότων, ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα η κίνηση στην αγορά ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων της Κομοτηνής, μιας και οι φοιτητές που είναι σίγουροι ότι θα περάσουν στην πόλη μας έχουν ξεκινήσει δειλά δειλά να αναζητούν κατοικίες.
 
Άλλωστε προσπαθούν να προλάβουν και την «πλημμύρα» των συμφοιτητών τους που μετά τις βάσεις θα αρχίζουν να έρχονται μαζικά στην Κομοτηνή, πιέζοντας και τις τιμές αλλά και περιορίζοντας τα καλύτερα (από άποψη νεότητας, εγγύτητας στις στάσεις και στο κέντρο) διαμερίσματα στην πόλη.
 

Για αυτό και οι πιο φρόνιμοι έχουν αρχίσει τις αναζητήσεις τόσο στα μεσιτικά γραφεία, όπου καταγράφεται κίνηση, κυρίως διερευνητική ακόμα από πλευράς των υποψήφιων ενοικιαστών, ενώ φυσικά όπως κάθε χρόνο κάνουν την εμφάνισή τους τα «ενοικιαζόδεντρα», οι κολώνες παντός είδους οι οποίες έχουν γεμίσει με ενοικιαστήρια ώστε να τα δουν οι φοιτητές και οι γονείς τους.
 
Άλλωστε τα ενοικιαστήρια πλέον εμφανίζονται παντού, σε καταστήματα, τοίχους σπιτιών (και όχι μόνο στις εισόδους), κυρίως σε περάσματα φοιτητών ή κοντά στα Πανεπιστήμια.
 

Με τις βάσεις να ανακοινώνονται σήμερα, οι Κομοτηναίοι μπορούν να αναμένουν από αύριο μαζική απόβαση φοιτητών στην πόλη μας, που θα αρχίσουν να διερευνούν για την ενοικίαση κάποιου διαμερίσματος, σε μια από τις άτυπες παραδόσεις που η Κομοτηνή τιμά με ευλάβεια και σημαίνει το τέλος του καλοκαιριού και την αρχή του φθινοπώρου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.