Τα «απεγνωσμενα» κορναρισματα σε εναν δρομο-«ζουγκλα»

Συμπολίτισσά μας έκανε το λάθος χθες το πρωί να σταθμεύσει… κανονικά το αυτοκίνητό της στην οδό Αγίου Γεωργίου, παραδίπλα και απέναντι από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Και λέμε λάθος, διότι δεν προέβλεψε πως ο συγκεκριμένος δρόμος μετατρέπεται καθημερινά σε κυκλοφοριακή «ζούγκλα». Στις ώρες αιχμής το δεξιό τμήμα του οδοστρώματος καταλαμβάνεται από διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα-άλλοτε με αναμμένα αλάρμ, άλλοτε χωρίς- και αλίμονο σε εκείνους, που είχαν σταθμεύσει κανονικά και στο μεσοδιάστημα θέλησαν να απομακρυνθούν από το σημείο.
 
Η πρωταγωνίστρια του περιστατικού, του οποίου γίναμε μάρτυρες χθες το πρωί, πάσχιζε επί μισή ώρα τουλάχιστον να ειδοποιήσει τον κάτοχο του αυτοκινήτου, που είχε διπλοπαρκάρει δίπλα από το δικό της. Μάταια όμως τα συνεχή κορναρίσματα, μάταια και η μετάβασή της σε διπλανά καταστήματα, με το σκεπτικό ότι ο κάτοχος του διπλοπαρκαρισμένου οχήματος είχε «πεταχτεί» για μία σύντομη αγορά. Ο τελευταίος είχε προφανώς παρατήσει το αυτοκίνητο, αδιαφορώντας για τυχόν προβλήματα που θα μπορούσε να προκαλέσει, και είχε απομακρυνθεί από το σημείο, με αποτέλεσμα να μην ακούει καν τα κορναρίσματα.
 
Αρκετή ώρα αργότερα κι ενώ παραδόξως η παθούσα δεν είχε ειδοποιήσει την τροχαία, αλλά επέμενε να διοχετεύει την αγανάκτησή της στο πάτημα της κόρνας, έκανε την εμφάνισή του ο κάτοχος του διπλοπαρκαρισμένου αυτοκινήτου. Μετά από  μια σύντομη στιχομυθία, που δεν γνωρίζουμε το ύφος και περιεχόμενο της, οι δύο πρωταγωνιστές του περιστατικού έβαλαν μπρος και απομακρύνθηκαν.
 
Κάπως έτσι άδειασαν δύο(!) θέσεις στάθμευσης στην οδό Αγίου Γεωργίου, οι οποίες δεν άργησαν φυσικά να αποκτήσουν νέους κατόχους… Θ.Σ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.