Συντηρηση για τα κτιρια του ΔΠΘ στην Κομοτηνη

1,2 εκ. ευρώ θα κοστίσουν οι εργασίες συντήρησης

Εργασίες που θα ανέλθουν στο ποσό των 1,2 εκ. ευρώ, που αφορούν εργασίες συντήρησης σχεδόν σε όλα τα κτίρια του στην Κομοτηνή, θα πραγματοποιήσει τα επόμενα 2 χρόνια το ΔΠΘ.
 
Το πανεπιστήμιο προκήρυξε ανοιχτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό μέσω του οποίου θα πραγματοποιηθούν Οικοδομικές και Ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες στα κτίρια του στην πόλη μας.
 
Έτσι στην πανεπιστημιούπολη θα γίνουν εργασίες στο κτίριο της νέας Νομικής, στο κεντρικό κτίριο του ΤΕΦΑΑ καθώς και στα υποστηρικτικά κτίρια, όπως το γυμναστήριο και το κολυμβητήριο, στις εστίες, το κτίριο του εστιατορίου αλλά και το Κεντρικό αμφιθέατρο, καθώς και στα προκάτ της Φιλολογίας και στο κτίριο της Πρυτανείας.
 
Στην πόλη της Κομοτηνής θα γίνουν εργασίες συντήρησης στα κτίρια της παλιάς νομικής, καθώς και στα προκάτ όπου στεγάζεται το τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης, στο αμφιθέατρο της παλιάς Νομικής αλλά και σε κτίρια ιδιοκτησίας του πανεπιστημίου στην πόλη.
 
Επίσης εργασίες θα γίνουν τόσο στα κτίρια του πανεπιστημίου που βρίσκονται δίπλα στη σχολή αστυφυλάκων, καθώς και στο κτίριο της Μεταλλουργικής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.