Συνολικα 90 ταμπλετ θα δωσει σε σχολεια ο Δημος Κομοτηνης

Μετά τα πρώτα 45 τάμπλετ που προμηθεύτηκε, και τα οποία θα δοθούν στη Δευτεροβάθμια, θα προμηθευτεί άλλα τόσα για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση

Στην προμήθεια ακόμα 45 τάμπλετ, μαζί με κάρτες ασύρματης σύνδεσης για τις ανάγκες τηλεκπαίδευσης των μαθητών θα προχωρήσει ο Δήμος Κομοτηνής. Με αυτόν τον τρόπο ο συνολικός αριθμός των συσκευών που προμηθεύτηκε ο δήμος Κομοτηνής για τη στήριξη όσων μαθητών δεν έχουν τον απαραίτητο εξοπλισμό για να παρακολουθήσουν τα μαθήματα τον καιρό που είναι κλειστά τα σχολεία θα ανέλθει πλέον στις 90.

Για τα πρώτα 45 τάμπλετ, τα οποία θα διατεθούν στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ήδη έγινε ο Διαγωνισμός, με την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Κομοτηνής να αναδεικνύει ανάδοχο τη Δευτέρα7 Δεκεμβρίου.

Στην ίδια συνεδρίαση, η Οικονομική επιτροπή ενέκρινε την προμήθεια ακόμα 45 τάμπλετ, μαζί με κάρτες ασύρματης σύνδεσης τα οποία αυτή τη φορά θα διατεθούν στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Με βάση την προηγούμενη εμπειρία, η προμήθεια και για αυτά θα γίνει γρήγορα, ώστε να φτάσουν το ταχύτερο δυνατό στα χέρια των μαθητών, που τουλάχιστον το Δεκέμβριο δεν θα ξαναδούν τα σχολεία τους από κοντά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.